Workshop: Flatlay fotostyling

Hipaholic  woensdag 18 oktober 2017

Wil je knallen met kerst met mooie foto’s op je Instagram, blog op website? Kom dan meedoen met de Flatlay Fotostyling workshop die Hipaholic gaat geven bij Letterruimte!

workshop kerst flatlay door Hipaholic @Hipaholic #flatlay #fotostyling #styling #christmas #colorful

Knallen met de kerst!
Een Flatlay is een mooie compositie/ stilleven met props die je van bovenaf fotografeert, waardoor er een 2-D effect ontstaat. In deze workshop gaan we op een creatieve manier aan de slag met het stylen en het maken van Flatlay foto's, helemaal in kerstsfeer. Doe mee voor de fun, maar je kunt deze workshop kun je ook volgen als je ondernemer, blogger of Instagrammer bent en je creatieve foto's wilt maken voor je social media pagina's, blog of website.

Natuurlijk maak je een geweldige flatlay die je met kerst aan al je vrienden kunt appen (of laten afdrukken en opsturen als kaart)!

Je docent is Anuschka Odau, beter bekend als Hipaholic. Bekijk haar Instagram-feed of de portfolio op haar website voor een indruk van haar werk.

  • Wanneer: zondag 26 november 13.00 –15.30 
  • Waar: Letterruimte in Rijswijk (ZH) 
  • Prijs: 45 euro incl btw + koffie, thee, lekkers en materiaal om mee te werken
  • Opgeven via deze link of mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

alle beeld via Hipaholic

flatlay christmas hipaholic #fotostyling #christmas #accessories #flatlay #creative #colorful @hipaholic

hipaholic kerst ster @hipaholic #flatlay #creative #fotostyling #christmas #color #instagram #workshop