NIA zoekt freelance docent Floorplanner

NIA Academie  vrijdag 25 augustus 2017

NIA ACADEMIE is een particuliere academie, opgericht door interieurontwerpers, die zich als enige in Nederland uitsluitend met interieurvormgeving bezighoudt. Het onderwijsaanbod -vakopleidingen en cursussen op HBO-niveau - wordt steeds opnieuw afgestemd op de eisen en wensen van de markt.

NIA zoekt freelance docent Floorplanner

De afgelopen zeven jaar heeft NIA ACADEMIE een geleidelijke, mooie groei mogen doormaken. Vanwege deze groei zijn we op zoek naar een:

FREELANCE DOCENT FLOORPLANNER

voor het geven van de workshop Floorplanner 
(duur workshop: 2,5 uur)

Het kenmerk van NIA docenten is dat ze werkzaam zijn in de praktijk, waardoor ze over een ruime voorraad praktijkvoorbeelden en -ervaring beschikken. Op deze manier leren onze docenten de cursisten precies wat ze nodig hebben om te slagen in de interieurbranche.

NIA zoekt freelance docent Floorplanner

We zoeken iemand die op enthousiaste, inspirerende en energieke wijze het lesmateriaal van NIA aanvult met een breed scala aan voorbeelden, vraagstellingen, opdrachten en dilemma’s uit de eigen praktijk. Kortom, iemand die graag zijn of haar eigen praktijkvaardigheid en kennis overdraagt op cursisten.

Het doel van onze workshop Floorplanner is om vastgoedstylisten wegwijs te maken in het programma, in relatie tot het vak Vastgoedstyling.

De workshop is onderdeel van onze vakopleiding Vastgoedstyling. De ideale kandidaat is een freelancer met veel ervaring, die naast het functioneren van het programma Floorplanner, ook kan overdragen hoe dit programma gebruikt wordt op huizenverkoopsites als Funda.

Lees meer over deze klus op onze site.

NIA zoekt freelance docent Floorplanner


Competenties die nodig zijn voor deze functie:

* Vakkennis / zelfontwikkeling

* Aansturen en onderwijzen van een groep

* Flexibiliteit: omgaan met en inspelen op diverse soorten cursisten.

* Samenwerken: afstemmen met de NIA directie en mededocenten Vastgoedstyling / creëren van een sfeer   van samenwerking in de cursusgroep.

NIA zoekt freelance docent Floorplanner

Overige informatie
Je werklocatie is Nieuwegein en de cursusdagen worden altijd in overleg en lang van te voren ingepland. De cursus wordt 2 á 3 maal per jaar gegeven. De vergoeding is standaard voor alle NIA docenten. We verzoeken je een CRKBO registratie aan te vragen. 

Zin in deze klus?
Je kunt solliciteren door een e-mail te sturen aan  t.a.v. René Verhoeven, o.v.v. ‘Vacature Docent Floorplanner’. We ontvangen graag je foto, CV en een duidelijke beschrijving van je vakgerichte ervaring, kennis en leservaring (waar en wanneer heb je vak-/leservaring op gedaan en hoeveel ervaring heb je?).

Solliciteren kan tot 31 augustus 2017.