Trendconnection: platform voor trendmatching

ROZENBROOD Trendacademy  donderdag 15 juni 2017

Vandaag lanceert Rozenbrood een nieuw initiatief: TrendConnection, platform voor trendmatching. Het platform moet de toenemende vraag naar informatie over de toekomst en het toenemende aanbod van trendsprekers bij elkaar brengen. 

trendconnection #trendwatching #speakers #trendwatcher #speakerbureau #sprekers #trends

TrendConnection wordt het platform voor elk bedrijf, brancheorganisatie, netwerk of eventorganisator die op zoek is naar een spreker op het gebied van trends.

Aanbod
Het platform heeft een breed en gevarieerd aanbod: van inspirerende wow-presentatie tot strategische input, van algemene trendlezingen tot presentaties over specifieke onderwerpen. Bij de aftrap starten we met 25 presentaties. Hier zullen regelmatige nieuwe trendlezingen aan toegevoegd worden.

Sprekers
De sprekers achter de presentaties zijn allemaal trendexpert op hun eigen onderwerp. Hun presentaties worden getoetst op kwaliteit en actualiteit. Op de site zoek je niet op de naam van de spreker maar op categorie, trefwoord, taal, tag en ook op de beschikbaarheid van een aanvullende workshop.

Achtergrond
TrendConnection is een initiatief van ROZENBROOD, picturing the future. ROZENBROOD spot niet alleen trends, maar ook trendwatchers. Vanuit hun netwerk en onderwijservaring aan de Trendacademy kent ROZENBROOD veel trendprofessionals. Het groeiende en zich professionaliserende veld van trendwatchers en de groeiende vraag vanuit de markt bij elkaar brengen, vindt ROZENBROOD belangrijk om te doen.

Meer weten? (Iets voor jou?)