Proefles Color Passport 27 juni

NIA Academie  vrijdag 05 mei 2017

Color Passport...misschien heb je er al eens van gehoord. Na 20 jaar onderzoek en ontwikkeling werd dit systeem gelanceerd. Color Passport is een innovatief en internationaal kleursysteem voor professionele vormgevers en brengt een nieuwe manier van werken met kleur, die je inzicht geeft in hoe kleur ons (de klant!) beïnvloedt. Dit breed inzetbare kleursysteem is geschikt voor het bepalen van kleuren van o.a. collecties, producten, interieur, exterieur en mode en het is geschikt voor de nationale en internationale markt.

NIA ACADEMIE is erg enthousiast over het kleursysteem! Als je je verdiept in het Color Passport System, verover je belangrijke tools die je heel gericht én creatiever kunt toepassen in je werk als interieurprofessional. 

Om je kennis te laten maken met Color Passport, organiseert NIA daarom een proefles op dinsdag 27 juni in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Proefles Color Passport 27 juni
foto via Color Passport

'Ik weet al heel veel van kleur. Waarom zou ik me verdiepen in nóg een kleursysteem?' vraag je je misschien af. Color Passport is een systeem dat niet alleen náást andere systemen werkt, het werkt ook overkoepelend! Het is toepasbaar op veelgebruikte kleursystemen als het NCS-kleursysteem en Pantone. Het Color Passport Institute heeft jarenlang onderzoek gedaan naar hoe kleur en het brein op elkaar reageren. Op basis hiervan lanceerde het instituut een systeem dat het gemakkelijk maakt om te navigeren door de talloze kleuren en nuances die bestaan.

Marie-Gon Vos, docent bij NIA ACADEMIE en gebruiker van het systeem, zegt hierover:

"Ik vind het heerlijk om mee te werken, het maakt kiezen veel eenvoudiger. De terugkoppeling en onderbouwing naar mijn klant is veel steviger, waardoor m'n verhaal nóg meer staat als een huis. Het mooie is dat na mijn toelichting er direct herkenning is bij de klant én voor het gekozen kleurenpalet".

 

Proefles Color Passport 27 juni
Foto via Color Passport

Dat is het effect van Color Passport: het maakt je werk makkelijker én je kleuradvies is goed onderbouwd, waardoor je meer draagvlak bij je opdrachtgever creëert.

Juist dát effect maakt NIA zo enthousiast over het systeem. Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk mensen te onderwijzen in, en enthousiast te maken voor Color Passport!

NIA ACADEMIE heeft voor Nederland het exclusieve opleidingsrecht verworven voor de training Color Passport System, gericht op interieurarchitecten en -vormgevers. In een tweedaagse cursus leer je de 'ins en outs' van Color Passport kennen en krijg je tools aangereikt, waarmee je Color Passport in je dagelijkse praktijk als professional kunt toepassen.

De cursus is uitermate geschikt om te volgen als je bij NIA de cursus Kleuradviseur 1 hebt gedaan, of als je de basis van kleurgebruik kent. Als je ergens anders bent opgeleid dan bij NIA, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Proefles Color Passport 27 juni
Foto via Color Passport

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met het Color Passport Systeem? Op 27 juni a.s. organiseert NIA een proefles speciaal voor de (interieur-)professional die zijn of haar kennis op het gebied van kleur wil verrijken.

Je docent is Marie-Gon Vos. Binnen de stylingwereld is zij één van de trendsetters op het gebied van kleur en werkt ze met veel toonaangevende bedrijven in de interieurbranche, zoals VT Wonen & Designbeurs, HISTOR en vele tijdschriften. Zij is ook één van de eersten die de meerwaarde van het Color Passport System inzag en er in is geschoold. 

Door haar uitgebreide ervaring kan Marie-Gon je niet alleen de theorie achter het systeem uitleggen, maar kan ze beter dan wie dan ook laten zien hoe het systeem in de praktijk werkt!

Als je écht kennis wilt maken met dit unieke systeem, dan is dit je kans! De proefles is gratis. Meld je wel even aan via .

 

Proefles Color Passport 27 juni
Foto via Color Passport