MERK IK @Sea

Alexandra Calmero  vrijdag 07 april 2017

Nieuw! MERK IK @Sea:

Voor wie zichzelf wil neerzetten als merk deze zomer:

Begin de zomer goed. Benut de zonne-energie en verfrissende zeebries om het beste uit je zelf te halen. Op 21 en 22 juni van 10:00-17:00 start het turbo MERK IK programma in Zandvoort aan Zee. In 2 dagen ipv van 4 dagdelen volg je het MERK IK programma. Bij mooi weer picknicken we op het strand. Sla twee vliegen in een klap, werk aan jouw MERK IK concept en gun jezelf 2 inspirerende werkdagen aan zee. Hoe leuk is dat? Geef je op via:   

MERK IK @Sea
Inspiration on the beach

Wat is het MERK IK Programma:

Wat is mijn visie en missie? Hoe communiceer ik mijn verhaal? Wie zijn mijn klanten en hoe kan ik ze vinden? We onderzoeken het in de cursus MERK IK. In meerdere inspirerende sessies kom je tot verrassende inzichten over jezelf; een nieuwe kijk op wie je bent, wat je persoonlijke kracht is en waarmee jij je kunt onderscheiden. Én hoe je dit in de praktijk kunt realiseren. 

De cursus bestaat uit vier thema's:

1. Zelfanalyse: wie ben ik, waar sta ik voor, wat drijft mij
2. Creatie: het creëren van een authentiek en krachtig merkconcept
3. Vormgeven: visualiseren en communiceren van MERK IK
4. Succes Implementatie: doelen stellen, verantwoordelijkheid nemen en doen

De cursus is heel visueel en interactief, waarbij cursisten persoonlijke verhalen en ervaringen kunnen delen. Docente Alexandra Calmero zorgt voor de nodige individuele coaching en support.

Het resultaat:

 • Zelfkennis
 • Inspiratie en motivatie
 • Helderen missie/visie en strategie
 • MERK IK concept, positionering en pay-off
 • Gewenst imago en persoonlijke styling
 • Briefings voor het laten ontwerpen van huisstijl of website
 • Communicatie- en mediastrategie
 • Social media profiel en strategie
 • Elevator pitch
 • Actieplan en inzicht resources
 • Werving klanten/opdrachtgevers/werkgevers
 • Uitbreiding netwerk

Aankomende cursusdata:

21 en 22 juni

Inschrijven kan nog t/m 1 juni. Inschrijven voor 1 mei = 10% zomerkorting

kosten: €440,- p.p. ex BTW inclusief lunch

tijden: 10.00 - 17.00

locatie: Zandvoort aan zee

aanmeldingen: 

meer info op de website: www.brandkarma.nl

Ook cursussen in september en november

Geen tijd voor de cursus of behoefte aan meer persoonlijke aandacht? geef je op voor de individuele e-coaching Meer info