THJS trendboeken: inspiratie voor interieur, kleur en retail

THJS  maandag 14 november 2016

Zoek je inspiratie voor het inrichten van een woning of een nieuw project, wil je je winkel restylen, of zoek je kleurinspiratie voor een beursstand? Twee keer per jaar komt het THJS Trendboek Interior uit waarin je alles vindt dat je nodig hebt: prachtige, handgeschilderde kleurenpaletten, bijzondere materiaalstalen en bij elk thema meerdere copyright vrije dessins, die je op de DVD vindt als .eps; .psd of .tiff files. Verder vind je inspiratie voor verschillende ruimtes in het huis, zoals bijvoorbeeld trends voor de slaapkamer, badkamer, keuken-, woon- of kinderkamer. We besteden uitgebreid aandacht aan stationery, behang en gordijnen, kussens, potten, krukjes, servies en interieuraccessoires. Natuurlijk komen voorjaar, zomer, herfst of winter aan bod, met voor elk seizoen productinspiratie. Denk bijvoorbeeld aan kerst, halloween, moederdag, pasen en valentijn.

Wil je een keer vrijblijvend een THJS trendboek inzien? Maak een afspraak met ons of met een van onze agenten.

THJS trendboeken: inspiratie voor interieur, kleur en retail #interior #trends #colour #styling #collage #moodboard

Digitaal trendboek
Voor creatieve professionals bieden wij onze trendinformatie ook digitaal aan. In THJS digitale trendboek, dat een jaar vooruit kijkt, vind je kleurenkaarten, voorzien van kleurnummers. Zo kun je snel bepalen welke kleuren je wilt gebruiken op de muren, of voor meubels en accessoires. De thema's zijn toe te passen op verschillende ruimtes in huis. Net als bij het fysieke trendboek, besteden we aandacht aan alle soorten interieuraccessoires, seizoenen en feestdagen. Het ene thema is bijzonder geschikt voor een badkamer, het andere voor de slaapkamer, de keuken-, woon- of kinderkamer. Je kunt zelf bepalen welke thema's interessant voor je zijn. Bestel je alle thema's van een seizoen, dan krijgt je één thema gratis!

Bestel het digitale THJS trendboek in de THJS shop.

THJS trendboeken: inspiratie voor interieur, kleur en retail #interior #trends #colour #styling #collage #moodboard

Trends 2018/2019
Wij werken ondertussen hard aan het nieuwe THJS Cover trendboek voor WX 2018|2019, dat vanaf januari te koop zal zijn. Daar komt een hoop bij kijken en we hebben nog de nodige beslissingen te nemen. Als we een bepaald dessin in een thema opnemen, past dat andere er dan ook nog bij? En als we een vormgevingsaspect echt onder de aandacht willen brengen, waar geven we dat dan een plek? Het denken in concepten en het scheppen van kaders helpt daarbij enorm. Dat is iets dat wij ook aan onze klanten meegeven als ze aan hun nieuwe collectie werken. Ze zijn vaak huiverig om sommige producten te laten liggen. Maar als je alles, wat op zich goed, mooi en commercieel zou kunnen zijn, bij elkaar wilt stoppen, wordt het al snel een onbegrijpelijke ratjetoe. Keuzes maken is daarom cruciaal. Daardoor komen de elementen die je wél hebt gekozen, mooi tot hun recht en kunnen je klanten de producten op waarde schatten.

De thema's, die wij in ons trendboek laten zien, helpen daarbij. Hiermee kun je je voorstellen welke kaders passen bij jouw product, bij de uitstraling en de klantenkring die je graag zou willen hebben. Ga daar vervolgens van uit, en durf de dingen, die er niet bij passen, ook weg te laten. Zo wordt het ontwikkelen van een nieuwe collectie een stuk eenvoudiger.

THJS trendboeken: inspiratie voor interieur, kleur en retail #interior #trends #colour #styling #collage #moodboard


THJS trendboeken: inspiratie voor interieur, kleur en retail #interior #trends #colour #styling #collage #moodboard  


Over THJS:

Titia Huisman en Joke Scholtalbers zijn samen THJS; twee gedreven en creatieve professionals met elk ruim twintig jaar ervaring op het gebied van trends, trendwatching, kleuren en productontwikkeling. Zij verzamelen, filteren en clusteren relevante trendinformatie en geven al meer dan tien jaar trendboeken uit voor de interieurindustrie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren