4 november: Inspiring Contacts

redactie  woensdag 05 oktober 2016

Op 4 november vindt de zevende editie van Inspiring Contacts plaats, het netwerkevenement voor interieurstylisten, verkoop- en vastgoedstylisten en andere professionals uit de woonbranche. Het thema: toekomst proef talent. Je bent van harte welkom

Inspiratie! Inspiring Contacts 2016 - BNS Crisp #styling #interior

Future proof
Dit jaar draait Inspiring Contacts om “Future Proof” zijn. Trendverkenner Jan Henk Bouman van Fountainheads, één van de key-note speakers vertaalt dat als volgt: “Er is een netwerksamenleving ontstaan en dat heeft consequenties voor ondernemen en ondernemers. Stilstaan is geen optie in dit tijdperk.” Zijn collega Wim van Rooijen beaamt: ”Leren ondernemen vanuit de toekomst brengt je verder. Ons motto is: Adapt or Die!” De Fountainheads nemen je mee in een zoektocht naar jouw potentiële innovatiekracht. Jan Henk: “Wend je verborgen potentieel aan, er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden. Door anders te kijken zie je méér.” Bereid je voor op een niet alledaagse blik in de toekomst!

Inspiratie! Petite Friture op Maison&Objet, Parijs 2016 #interior #furniture #petitefriture #maisonobjet #design
Petite Friture op Maison&Objet, september 2016

'Tiny' trend
Trendwatcher Meindert Bos laat in zijn prognose zien wat de belangrijkste veranderingen gaan zijn. Meindert: ”De verandering ligt niet buiten ons, maar in ons. We gaan nomadisch wonen, zijn vrij van tijd en plaats, de techniek geeft ons alle vrijheid.” Tiny House, overgewaaid uit de VS, is één van die vernieuwende initiatieven die inspelen op de trend van nomadisch wonen. Spreker Marjolein Jonker is een van de Nederlandse pioniers die kan putten uit eigen ervaring. Marjet Rutten, aanjager en marketeer voor de bouw- installatie en vastgoedsector praat je bij over de laatste innovaties. Marjet: ”Het duurt niet lang meer, of bouwen vindt plaats achter de computer. De sector is structureel aan het veranderen.”

Kamer 465
Anya van de Wetering, oprichtster van Kamer 465 is niet weg te denken uit het landschap van stylingproducties op het gebied van wonen, lifestyle, mode, food en events. Met haar superieure Fingerspitzengefühl is zij een feilloze trendsetter. Een blik achter de schermen.

En er is méér. De introductie van het interieurstylingprogramma wordt verzorgd door Bert-Jan van der Stelt van Inretail. Voor het vastgoedprogramma verwelkomen we Ger Hukker, voormalig voorzitter NVM als introductiespreker. Sprekers bekend uit de branche als Roger Gerards, creative director van BN International en Richard Schasfoort van Schasfoort Makelaars vertellen hun ervaringen.

Netwerken!
Inspiring Contacts biedt je volop gelegenheid om te netwerken. Natuurlijk kan je gebruik maken van een smakelijke lunch, bereid met verse producten. We sluiten af het programma af met een gezellige borrel. En dat alles in een fantastische locatie waar alle zalen uitkijken over het water van de Maarsseveense plassen, met gratis parkeergelegenheid. Het laatste nieuws over dit bijzondere event en het complete programma vind je op bnscrisp.nl/inspiring-contacts

Praktisch

  • 4 november, va 10:00 tot 18:00 uur
  • locatie: Inn Style, Herenweg 55, Maarssen (gratis parkeren)
  • kosten: € 37,50 voor leden van BNS-Crisp (aanmelden), € 82,50 voor niet-leden (aanmelden)
  • meer informatie

Inspiratie! Normann Kopenhagen op Maison&Objet, Parijs 2016. #kleur #interieur #design #danishdesign
Normann Copenhagen op Maison&Objet, september 2016