Beurs &Trendz in Hardenberg: 25-27 september

Stylink.Studio  maandag 12 september 2016

Van zondag 25 tot en met dinsdag 27 september vindt in Hardenberg de beurs &Trendz plaats, een vakbeurs met leveranciers in wonen en design, lifestyle en fashion, stationery en kids. &Trendz is interessant voor winkeliers, stylisten, vm'ers en bloggers. En wij zijn er ook, met productpresentaties én workshops Instagram. 

&Trendz: vakbeurs wonen & lifestyle in Hardenberg; 25-27 september. Gratis toegang! Met workshops Instagram en heel veel trendinspiratie #stylinkstudio #beurs #tradefair #lifestyle #wonen #deco

producten via Roberts Collection, By Moos en Van Verre - exposanten op &Trendz in Hardenberg

&Trendz in Hardenberg heeft een inhoudelijk programma, awards voor het beste nieuwe product en de mooiste stand, een wedstrijd voor studenten van de opleiding Bloem & Styling, zes (6!) instagram-workshops en tien (10!) door ons ingerichte trendhuisjes. In die trendhuisjes presenteren we producten van exposanten in een inspirerende setting van stijltrends en trendthema's. 

Workshops Instagram

Gratis workshops Instagram op vakbeurs &Trendz in Hardenberg, 25-27 september #stylinkstudio #instagram #workshop #trendz @hipaholicOnze eigen Instagram-coryfee Anuschka Odau geeft dagelijks een workshop Instagram, het snelst groeiende social media-kanaal dat op dit moment ruim 2 miljoen actieve gebruikers in Nederland heeft. In deze Instagram-workshop leer je hoe Instagram werkt en krijg je tips & tricks voor fotografie met je smartphone. Na een kort theoretisch gedeelte waarin je de basics uitgelegd krijgt gaan we praktisch aan de slag op de beurs zelf. Na de workshop krijg je nog een handout waarin je alle informatie terug kunt vinden. Wel even aanmelden vooraf!

Instagramworkshops op zondag 25-9 

  • 11:30 - 12:30 uur
  • 15:45 - 16:45 uur

Instagramworkshops op maandag 26-9

  • 13:00 - 14:00 uur
  • 16:00 - 17:00 uur

Instagramworkshops op dinsdag 27-9

  • 13:00 - 14:00 uur
  • 15:45 - 16:45 uur

Deelname aan een Instagramworkshop is gratis; wel vooraf aanmelden!

Trendhuisjes: inspiratie op beursvloer
Op de beursvloer richten we tien trendhuisjes in met producten van exposanten. We zorgen ervoor dat je meteen ziet waar op de beurs je de producten kunt inkopen. Aan de hand van de gebruikte stijltrends en trendthema's doe je natuurlijk ook inspiratie op voor de inrichting en visual merchandise in je winkel én voor je assortiment. Want hoe combineer je handtassen met gereedschap? En waarom zou een een bloemist geen stationery verkopen?  

Stijltrends en trendthema's op vakbeurs &Trendz: inspiratie & informatie voor winkeliers, vm'ers, stylisten en bloggers #stylinkstudio #inspiratie #trends #wonen #lifestyle inspiratie en informatie via productpresentaties in verschillende (life-)styletrends

Praktisch: openingstijden & (gratis) aanmelden  bezoekers
De openingstijden van &Trendz Hardenberg zijn:

  • 25 september 10.00 tot 18.00 uur
  • 26 september 12.00 tot 22.00 uur
  • 27 september 10.00 tot 17.00 uur

Een gedetailleerd overzicht van het kennisprogramma is te vinden op de website van &Trendz. Gratis de beurs bezoeken, de mooiste producten inkopen, inspiratie opdoen en deelnemen aan een van de workshops?
Meld je aan!