2 x Instagram in Amsterdam

Familie van i  maandag 29 augustus 2016

Een masterclass Instagram én een InstagramWalk door de populaire volksbuurt De Pijp - twee dagen Instagram-inspiratie in Amsterdam!  Organisatie: Familie van i in samenwerking met Hipaholic.

Instagram workshops in Amsterdam, door @hipaholic en familie van i!

Praktische en inspirerende workshops voor wie Instagram beter wil leren kennen als communicatie- en (content)marketingmiddel. Voor zzp’ers, ondernemers en mensen die een goed idee verder willen brengen via deze sterk beeldgerichte sociale media-app. Ontdek wat Instagram kan betekenen voor je organisatie, je bedrijf, je winkel, webshop of je goede idee. Op een mooie locatie in de bruisende Amsterdamse wijk De Pijp: Studio Sarphaat.

22 september: Masterclass Instagram

Een volle dag Instagram-inspiratie. In de ochtend leer je de ins & outs van Instagram voor je business; na een lekkere lunch volgt de Workshop Creatieve Fotostyling. Geef je Instagram-beeld (en beeld voor je andere sociale media kanalen!) een boost verschillende technieken en materialen.

23 september: InstagramWalk in De Pijp

Een middag zwerven door De Pijp, de bruisende Amsterdamse volkswijk, bekend van de Albert Cuyp, het Sarphatipark en allerlei trendy adresjes.

Een InstaWalk is een ‘rondleiding’ met je smartphone in je hand. Bedoeld om een omgeving beter te leren kennen, op een andere manier te leren kijken, inspiratie te spotten voor je eigen blog of social-media-posts. Je kunt ook meedoen met het thema van de walk zelf (dat verklappen we in je exclusieve deelnemersmail die je een week van tevoren krijgt).

Je leert op deze manier je al doende meer over de mogelijkheden van Instagram, het gebruik van hasthags, de functionaliteiten en hoe je bijvoorbeeld voor je eigen business een Instagram-activiteit als een ‘InstaWalk’ opzet. Daarnaast is het een leuke en makkelijke manier om andere Instagrammers te leren kennen en natuurlijk om De Pijp te exploreren!

  • Locatie: Amsterdam, De Pijp 
  • Tijd: vrijdag 23 september 14:00 tot ca. 16.30 uur 
  • Prijs: € 34 incl. afsluitend drankje, mini-goodiebag en stadswandelkaartje, exclusief btw 
  • Meer informatie: http://www.familievan-i.nl/instagram-walk-amsterdam-23-september/ 
  • Aanmelden  
  • Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Creatieve workshops Instagram in Amsterdam - door @hipaholic en Familie van i 


Over de Familie van i
De Familie van i is een nomadische, creatieve contentschool. We werken samen met andere creatieve contentmakers op basis van co-creatie en poppen af en toe op met een workshopprogramma. Deze lessen en workshops bieden we ook op maat bij organisaties. Meer weten? Klik!