2-daagse cursus | Color Navigator

NIA Academie  donderdag 22 november 2018

Exclusieve cursus - 23 en 25 januari 2019 - docent: Marie-Gon 

Als enige opleidingsinstituut in Nederland biedt NIA een training aan in het innovatieve en internationale kleursysteem Color Navigation System. Na twintig jaar ontwikkeling werd dit systeem gelanceerd; een nieuwe manier van werken met kleur die je inzage geeft in hoe kleur ons beïnvloedt en je belangrijke tools biedt die je heel gericht én creatief kunt toepassen in je werk. Als interieurarchitect en -vormgever kun je je bij NIA nú certificeren voor dit overzichtelijke en breed inzetbare systeem.

Direct naar de uitgebreide cursusomschrijving op de NIA-site.

2-daagse cursus; Color Passport

Drie hersengebieden en 7810 kleuren
Sinds 1995 bestudeert het Color Navigator Institute alle aspecten van kleur en specifiek de relatie hoe kleur binnenkomt in onze hersenen. Kleurintensiteit is in relatie gebracht met de wijze waarop de receptoren in onze hersenen kleuren opvangen. Dit systeem is het eerste en wereldwijd gepatenteerde kleurensysteem om een kleur te identificeren volgens zijn wetenschappelijke waarden. Daarnaast maakt het opdelingen naar stijl, type en cultuur. Het Color Navigation System-palet omvat 7810 reproduceerbare kleuren binnen 6 segmenten, 12 modules en 36 families. Er zijn talloze toepassingsmogelijkheden in samenstelling en harmonieën. Resultaten zijn makkelijk te vertalen naar alle bestaande kleursystemen.

2-daagse cursus; Color Passport
Kleurenwaaier t.w.v. € 225,- (The active one) is onderdeel van het lesmateriaal

Groeiend aantal in internationale markt

Het Color Navigator Institute heeft kantoren in New York en Shanghai en wordt vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Het Color Navigation System wordt onderwezen aan diverse universiteiten en hogescholen; het Color Navigator Institute NL biedt overigens ook andere opleidingen aan. Het Color Navigation System is over heel de wereld geadopteerd in tal van branches: van architectuur, interieurstyling en productontwerp tot cosmetica, mode en media. Bedrijven waarmee wordt samengewerkt zijn: Carrefour, Akzo Nobel, Zara, Eastpak, Associated Weavers, Terre Bleue, Salomon, Renault, Decathlon, Louis de Poortere, Levi’s, Kipling en Sanoma.

Meer weten? Bezoek de site van Color Navigator | Understanding Color

2-daagse cursus; Color Passport
Als enige opleidingsinstituut in Nederland biedt NIA trainingen in het kleursysteem Color Navigator.

Voor wie?
De training Color Navigation System richt zich op hen die zich vanuit hun interieurdiscipline met kleur bezig (willen) houden. Zoals zelfstandig werkende interieurontwerpers en –stylisten en -architecten. Kleuradvies is belangrijk voor elke professional die bedrijven en particulieren bedient met interieurvormgeving. Blijf niet achter en schrijf je nu in!

Topstylist Marie-Gon is jouw docent
Elke branche kent zijn voortrekkers. Binnen de stylingwereld is Marie-Gon een van de trendsetters met talloze klanten in de interieurindustrie, zoals VT wonen&design beurs, Landal GreenParks, Histor, TICA, Pottery Direct en vele, vele tijdschriften. Verder geeft ze regelmatig les, tot in China aan toe. Marie-Gon is een van de eersten die de meerwaarde van het Color Passport System heeft erkend en erin is geschoold. Zij is jouw docent en stelt: “Je kunt het niet vergelijken met andere systemen, omdat die slechts een kleurnotatie zijn. Met CP kun je nog specifieker op de wensen van je klant en diens doelgroep inspelen.” In het kader lees je meer over Marie-Gon en haar visie.


Color Passport

Trainingsprogramma
Kleurstrategie toepassen, kleur combineren, kleurpsychologie en invloed van kleur
Kleur heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. Meer kleurkennis zorgt voor
doordachte kleurkeuzes en voor wetenschappelijk onderbouwde en te matchen kleurcombinaties in projecten. Dankzij deze workshop verruim je je kennis in 2 dagen en kun je daarna veel bewuster, creatiever en zelfverzekerder kleur toepassen.

De workshoponderdelen zijn:

  • De enorme impact van kleur.
  • Gericht kleur kiezen en combineren met Color Navigation System.
  • Kleurstrategie uitstippelen binnen projecten.
  • Kleurprofiel bepalen voor klanten en/of projecten.
  • Kleurpsychologie: wat doet kleur met ons en met een ruimte?

Locatie: De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein.
Lestijden:
10.00 tot 16.00 uur | pauze 12.30 tot 13.30 uur.
Lunch:
Uitgebreid lunchbuffet is bij de cursuprijs inbegrepen.

Direct naar de uitgebreide cursusomschrijving op de NIA-site.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je bijvoorbeeld je persoonlijk leerdoel voorleggen? Neem dan contact op! Dat kan via een mail of met een telefoontje aan studieadviseur van de NIA ACADEMIE.


06  39 76 99 33
www.niainfo.nl

2-daagse cursus; Color Passport
Toepassen van kleur in particuliere projecten.