Stylingcursus - leg de basis voor je winkel, label of bedrijf

Christel Benning  maandag 20 augustus 2018

Wil je toelatingsexamen doen voor een stylingopleiding of wil je je ideeën voor een eigen label, winkel of bedrijf vorm geven? Leg de basis met de stylingcursus van CBStyling.

#styling #cursus #utrecht #conceptontwikkeling #toelatingsexamen #stylingacademie #stylingopleiding

In een periode van 8 weken krijg je inzicht in het stylingvak, van conceptontwikkeling tot eindpresentatie. Je leert in doe-en bespreeklessen wat de verschillende stylingwerkvelden zijn en maakt kennis met de stylingaspecten kleur, materiaal, vorm en dessin.

De cursus is bedoeld voor mensen die

 • toelating willen doen voor één van de stylingopleidingen - of
 • hun idee voor een een eigen label, bedrijf of winkel willen uitwerken en concretiseren
 • hun richting hebben gegeven aan hun droom, maar meer tools willen hebben om in de creatieve wereld opdrachten te verkrijgen 
 • hun netwerk gericht willen uitbreiden

De intensieve cursus wordt gegeven door Christel Benning, eigenaar van styling- en adviesbureau CBStyling en docent bij Academie Artemis. Christel laat je zien wat het vak inhoudt en geeft je de tools om je concept vorm te geven en je droom waar te maken.

 • Locatie: Utrecht centrum (op loopafstand vanaf station Utrecht Centraal)
 • Start: eind september (precieze datum volgt)
 • Duur van de lessen: 8 lessen van 19 tot 22 uur
 • Huiswerkbelasting: 6 tot 8 uur per week
 • Minimum aantal deelnemers: 5
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Kosten: € 480 (ex BTW)

Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Mail of bel Christel Benning:

 • Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 • Telefoon: 06 1025 3992

basiscursus styling in Utrecht // geef vorm aan je bedrijf, label of idee!

Reviews en recensies

Cursist: "Christel is een fijne, ervaren docent die goed met je meedenkt. Ik heb de cursus gebruikt om het creatieve concept voor een eigen bedrijf uit te werken. Voor mij kwamen precies de juiste onderwerpen aan de orde en door het huiswerk kon ik thuis alles verder uitdenken. Ook van het presenteren van je concept aan anderen heb ik veel geleerd. De feedback van zowel Christel als van mijn medestudenten heeft me geholpen in het concretiseren van mijn plan. Voor iedereen die heel graag met styling aan de slag wilt maar net als ik al jaren twijfelt: doe de cursus! Het is geweldig inspirerend en Christel helpt je aan de hand van de styling-basisvaardigheden perfect op weg."

Cursist Melanie van Klaveren: "Met veel enthousiasme en kennis heeft Christel mij de kunst van het trendwatchen bijgebracht en kon ik vanuit mijn eigen creativiteit een concept op papier zetten waar ik zeer tevreden over ben. Ik kan eventueel zelfs toelating bij Artemis gaan doen".

Cursist Leonie Vreeburg: "Een aanrader! Leren over het vak door te doen. Christel Benning is heel inspirerend!"

Fernando Arguell: "Christel is een zeer leuke docent die de fijne kneepjes van het vak kent. Ik heb onder haar begeleiding mezelf kunnen ontplooien binnen het vakgebied van (fashion) styling. Haar lessen waren goed voorbereid en haar kritiek was constructief. Zij is erg open en creëerde een goede sfeer waarin ervaringen gedeeld werden. Ik heb veel aan haar lessen gehad!"

Elise (E4motion): De cursus Styling was intensief en leerzaam. Christel is zeer stimulerend en zorgt ervoor dat iedere cursist zijn eigen leerproces volgt en tot een goed eindresultaat komt ondanks de grote diversiteit binnen onze groep. Dank je wel Christel en veel succes bij alles wat je doet!

Heleen Mulder, HM interieurRestyling: Deze cursus is voor iedereen een aanrader die iets met styling heeft. Tijdens deze cursus gaat styling door je aderen heen stromen en word je steeds weer getriggerd om er mee bezig te zijn. Dit gebeurt op verschillende vlakken, je vergroot je kennis voor beeld, kleur, materiaal en vorm, je gevoel voor materialen en voor het samenstellen van kleur en materiaal. Het resultaat voor mij aan het einde van de cursus is een professioneel ontwerpplan voor mijn eigeninterieurstyling bedrijf. Voor mij waren de tips, ervaring en enthousiasme van Christel heel belangrijk.

Christel Benning stylingcursus #styling #cursus #utrecht @cbstyling

Bewaren

Bewaren