Mooie Beelden Voor Je Business

Hipaholic  dinsdag 07 maart 2017

Het is belangrijk om aantrekkelijke foto's te plaatsen op je sociale media, je site of blog, zodat je 'pico bello' overkomt. Je neemt jezelf, je business en je klanten serieus met beeld waaraan aandacht is besteed. Ook is beeld belangrijk om te laten zien wat je doet en waar je voor staat. Berichten met beeld krijgen bovendien vaker een 'like' of een 'share' en een website met beeld wordt langer bekeken en beter gelezen. Je presentatie krijgt meer aandacht met beeld. Werk dus aan goede foto's als je vaker gezien wilt worden. En die foto's, die maak je gewoon zelf met je smartphone.  

Onder andere door de komst van Instagram en de smartphone is de standaard van zelfgemaakt beeld op sociale media enorm omhoog gegaan. En Instagram wordt steeds populairder om in te zetten. Sommige bedrijven hebben niet eens meer een website meer, maar alleen een Instagram-pagina, gekoppeld aan andere sociale media.   

Mooie Beelden Voor Je Business
Foto Inspiratie dag april 2017

Maar nu vraag je je vast af: hoe maak ik zelf van die inspirerende foto's? Dat is te leren met een aantal technieken en stijlen, en ook met een paar handige apps. We leren het je tijdens de Foto Inspiratiedag. Deze workshop dag organiseer ik samen met Katja van Familie van i  op 4 juli 2017 in Zandvoort aan Zee.

Met je smartphone gaan we aan de hand van opdrachten actief aan de slag met allerlei vormen voor het maken van smartphone-beeld. Je sociale media-posts breng je na vandaag een level hoger. Ook leer je creatiever denken en kijken.

Na deze dag ben je in staat de regie te voeren over je beeld op o.a. je Instagram, Facebook, Linkedin, website of in je presentaties.

Geef je hier op voor de Foto Inspiratiedag met een Early Bird korting! 

Heb je interesse in een andere Hipaholic workshop? Klik hier voor meer.

Heb je Instagram advies nodig? Ga voor meer info naar de site of mail naar . 

Wil je meer inspiratie? Check mijn Flatlay en Display-borden op Pinterest of mijn Instagram-pagina's! 

Mooie Beelden Voor Je Business
Mooie Beelden Voor Je Business