Workshop: tem jouw beer op de weg

Alexandra Calmero  woensdag 06 april 2016

Je bent ambitieus en je hebt grootse plannen. Je bent bereid daar veel energie in te steken en hard te werken... Alles lijkt er op te wijzen dat je succesvol jezelf kunt zijn. En dan slaat de twijfel toe. Kan ik het wel waarmaken? Is mijn concept wel goed genoeg? Heb ik wel genoeg talent in huis? Verdien ik er genoeg geld mee? Spinsels in je hoofd die je dromen de das om doen. Word je bewust van je 'beer op de weg' en tem 'm!

Workshop 'tem jouw beer op de weg' van BrandKarma

Uitstel, onzekerheid, excuses en wegcijferen
Het lijken steeds dezelfde knelpunten die je belemmeren in je persoonlijke ontwikkeling. Wie is jouw beer op de weg? Is het de Uitstel-beer, de Onzekerheid-beer, de Excuus-beer of de Wegcijfer-beer? In deze workshop word je bewust gemaakt van jouw beren op de weg. Welk signaal probeert hij jou te geven en waar probeert hij je tegen te beschermen?

Tem je beer
In deze workshop krijg je inzicht in je persoonlijke valkuilen en vaste denkpatronen. Je leert deze belemmeringen te transformeren naar kansen en ze te vertalen naar een realistisch stappenplan om er optimaal mee te kunnen performen in de praktijk. We werken met zelfanalyse, visuele werkvormen, creatieve brainstormtools, de moed van imperfectie en de kracht van de verbinding.

Praktisch:

  • data
    2016: vrijdag 14 oktober, 2 december, 17 februari van 10:00-16:30 in Amsterdam
    2017: 16 juni van 10:00-16:30 in Amsterdam
  • prijs €120,- ex btw incl. lunch
  • aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. o.v.v. Tem mijn beer op de weg.
  • website: www.brandkarma.nl

Het is ook mogelijk om in combinatie met deze workshop persoonlijk gecoacht te worden. Je kunt dan naar behoefte een aantal individuele e-coaching sessies boeken.

 

Bewaren

Bewaren