Retail Inspiratie Tour tijdens Salone del Mobile

Carin Frijters  woensdag 09 maart 2016

Highlights voor retailprofessionals

Tijdens de 52e editie van Salone del Mobile touren we langs de highlights die voor retailprofessionals relevant zijn. Met een bezoekje aan wijken ("zonas") als Brera (vooral jong aanstormend talent), Navigli (de enige echte kunstenaarswijk), Centro, Porta Romana en Porta Vittoria (veelal kleinschalige winkels) mag je deze inspiratietour op 15 april níet missen. Tour mee!

Retail Inspiratie Tour tijdens Salone del Mobile kaart van Brera Design District tijdens Salone del Mobile

Best of retail tijdens Salone del Mobile
Milaan biedt gedurende de Salone maar liefst 200.000 m2 aan eventruimte, een explosie aan innovatieve installaties, 2.000 exposanten, 300.000 bezoekers uit 160 verschillende landen. Tja, waar moet je dan precies zijn? Tijdens deze Retail Inspirate Tour (RIT) van CF retail nemen we je mee langs alle relevante ontwikkelingen in de retail. We zien de houten gordijnen bij een van de designers in Montenapoleone, nemen je mee langs een vernieuwende inpakbeleving waarbij je ontdekt hoe deze service ook jouw concept kan verrijken, stoppen bij het foodwalhalla van Milaan, gaan in gesprek met een lokale retailarchitect en nog veel meer.

Retail Inspiratie Tour tijdens Salone del Mobile #milan #salone #salonedelmobilebehang van Wall&decò, te zien @ Salone del Mobile 2016

Hop on-hop off
Voor dit jaar hebben we een 'hop on-hop off' programma voor je samengesteld, waarbij het basisprogramma slechts drie uur duurt, maar je ook kunt kiezen voor een volledige dag. Kortom, of je deze Retail Inspiratie Tour nu als klein of groot onderdeel van jouw Milaan-beleving inzet, je gaat hoe dan ook naar huis met ontzettend veel inspiratie.

Retail Inspiratie Tour tijdens Salone del Mobile 2016 food hall 'Eataly' in Milaan

Programma 15 april 2016

  • start 9.45 - welkom met echte Italiaanse koffie
  • tour 10.00 - inspiratie blok 1
  • break 12.45
  • tour 13.30 - inspiratie blok 2
  • tour 15.30 - inspiratie blok 3
  • finish 17.30 - passend drankje en gelegenheid tot het delen van de tourervaringen

Schrijf je in!
Ga je mee? Schrijf je dan snel in via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Om de kwaliteit van deze inspiratie goed te borgen is het een kleinschalige activiteit en is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen hoor je waar en hoe laat je op 15 april in Milaan wordt verwacht én ontvang je alvast een sneak preview om warm te draaien voor deze bijzondere tour. De tour wordt gegeven door Carin Frijters en een local hero.

Starten en inspiratieblok 1: € 149,-
Inspiratieblok 1 + 2 (inclusief gezonde to go lunch): € 249,-
Inspiratieblok 3: € 119,--
De hele tour (inspiratie blok 1 + 2 = 3): € 349,-

Je ontvangt na afloop van de tour een digitale hand out voorzien van beelden van de retailmerken, adressen en de learnings van de door jou bezochte concepten. Heb je vragen of specifieke wensen? Het plan om met meer mensen deel te nemen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel met Carin Frijters: 06 22991709.

Retail Inspiratie Tour tijdens Salone del Mobile 2016 links: behang van Karpeta + Texturae, rechts: nieuwe textielcollectie van Rubelli, beiden te zien @ Salone del Mobile 2016

retail-inspiratie-tour-2016-moooi3
Salone del Mobile 2015: presentatie van Moooi


Retail Inspiratie Tours in binnen- en buitenland
Geen tijd om naar Milaan te gaan? Er zijn ook Retail Inspiratie Tours in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Antwerpen, Barcelona, Parijs, Londen en Berlijn! Bekijk het programma van 2016