Voorjaarsbeurs Trade Mart - lezingen, workshops & meer!

Stylink.Studio  maandag 29 februari 2016

Tijdens de Trade Mart-voorjaarsbeurs organiseert Stylink.Studio opnieuw een programma vol workshops en lezingen. De voorjaarsbeurs is er voor detaillisten die willen inkopen, nieuwe leveranciers willen leren kennen en waardevolle contacten willen opdoen. We zien je graag op 6, 7 en 8 maart! 

Workshops & trendlezingen door #stylinkstudio op #voorjaarsbeurs #Trademart Utrecht

Kennissessies - vooraf inschrijven!
Op alle etages kun je (gratis!) deelnemen aan workshops, trendpresentaties bekijken en lezingen bijwonen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus vooraf aanmelden is noodzakelijk. 


Trends in product en presentatie SS 2016

Welke producten gaan we zien in voorjaar en zomer van 2016 en hoe worden ze gepresenteerd? Stylink-hoofdredacteur Anna Borsboom neemt je mee langs de vijf belangrijkste trends in product en presentatie. Inkoper of winkelier, VM'er of stylist, marketeer of PR-professional? Mis dit niet! 

  • Zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 maart, van 11:00 tot 11:45 uur en van 15:00 tot 15:45 uur
  • Meld je aan!

trendlezing product&presentatie @stylink #trademart #trends #trendlezing #retail


Instatrade: ontdek Instagram

Het snelst groeiende socialmedia-kanaal van dit moment is Instagram. In deze workshop leer je hoe Instagram werkt, krijg je tips & tricks voor fotografie met je smartphone en ga je meteen aan de slag in een tour langs de hotspots van de Trademart. De workshop wordt gegeven door Anuschka Odau van Hipaholic. Neem je smartphone mee!

  • Zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 maart van 15:00 tot 15:45 uur
  • Meld je aan!

Trademart Instagram-tours met @Hipaholic #stylinkstudio #instagram #trademart @stylink


Retailstyling: klein budget, groot effect

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als retailer/winkelier en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Tijdens de Trademart voorjaarsbeurs geeft RetailTheater praktische workshops die garant staan voor frisse inzichten.

  • Zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 maart van 10:15 tot 11:00 uur
  • Meld je aan!

Workshops retailstyling bij voorjaarsbeurs Trademart #stylinkstudio @retailtheater #retail #styling


Facebook 4 business

Een workshop voor wie wil starten óf al langer actief is op Facebook. Ontdek de verschillen tussen persoonlijke pagina's, bedrijfspagina's en communities, welke berichten aanslaan bij jouw doelgroep, en de beginselen van Facebook advertising. Floor Borsboom van Stylink begeleidt de workshop. Neem je laptop of tablet mee!

  • Zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 maart van 13:00 tot 13:45 uur
  • Meld je aan!

workshop facebook voor retailers // #trademart #stylinkstudio @stylink


Trade Mart: inkoop & inspiratie voor de retailbranche

Trade Mart is een inkoop- en inspiratiecentrum voor de retailbranche. Verdeeld over 5 etages vind je er de nieuwste producten, trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, sieraden, wonen, koken, design, cadeaus en kids; aangeboden door zo'n 300 vaste exposanten en tientallen gastexposanten. Trade Mart is gratis toegankelijk voor houders van de Trade Mart jaarkaart. Bestel je jaarkaart via deze link

Kennissessies bij Voorjaarsbeurs Trade Mart #trademart #stylinkstudio