Crowdfunding voor new vintage

Stylink.Studio  donderdag 17 december 2015

De Dutch Seating Company komt met een gloednieuwe 'vintage' collectie banken en fauteuils: de Dyker 70. Om deze collectie op de markt te brengen is een crowdfundingsactie gestart. Crowdfunding is - zeker voor kleinere maakbedrijven - een perfecte manier om de productie van nieuwe collecties voor te financieren. Wie vooraf bestelt krijgt fikse korting en helpt bij het realiseren van de collectie. 

Update 27-1-2016: Geweldig, de crowdfunding is geslaagd! Dat wil zeggen dat de Dyker 70 zeker in productie genomen wordt. (Enne... omdat de datum voor inschrijving sluit op 1 februari heb je nog een paar dagen de tijd om de bank of fauteuil met vette korting te bestellen!) 

bepaal zelf hoogte, breedte en diepte van de bank #newvintage #dutchmakers #interior #couch

Maatwerk, made in Holland
De Dyker 70-lijn refereert aan het modebeeld van begin jaren zeventig. Uitgevoerd in kleurrijke stoffen van Designers Guild, die de meubels een extra vintage look geven. Omdat de productie in Sneek plaatsvindt, kan de Dutch Seating Company 100% maatwerk leveren. Wil je de bank hoger, lager, breder of smaller? Je zegt 't maar. Van de stoffen, de kleur van het houten onderstel tot de knopen en biezen op de kussens; alles kun je zelf samenstellen. 

Dyker van Dutch Seating Company #newvintage #dutchdesign #maakindustrie #interieur #vintage #seventies
new vintage - bepaal zelf kleur & stof

Er zijn twintig bestellingen nodig om de productie te starten. Wie vóór 1 februari bestelt, heeft de bank nog voor 1 april in huis. Zijn er te weinig bestellingen? Dan krijg je het aankoopbedrag gewoon teruggestort, met rente in de vorm van een kortingsvoucher van € 100. Bestellen kan in de winkel van Dutch Seating Company of via de website.

  • Prijs 3-zits bankzoals afgebeeld: € 1.495,- (vanaf 1 maart € 2.495,-)
  • Prijs fauteuil zoals afgebeeld: € 695 (vanaf 1 maart € 1.295,-)

Dutch Seating Company
Een gevarieerde en flexibele collectie, met een geheel eigen karakter en goed zitcomfort. Dat kenmerkt de fauteuils en banken van de Dutch Seating Company. Ontwerper Walter Wuis startte in 2001 met een art deco-collectie; Rooker. Vanaf dag één was de lijn een succes. Drie jaar later zag de Dutch Seating Company het levenslicht, het maakbedrijf in Sneek. Inmiddels is de zaak flink uitgebreid, met de collectie Casablanca, Dyker 60 en nu dus Dyker 70. Alle meubels worden geproduceerd in de fabriek in Sneek en zijn te bekijken in de Amsterdamse showroom.

dyker60 fauteuil bank tafel #sixties #newvintage #couch #sofa #dutchmakers
bring back the sixties met de Dyker60

Interieurontwerper of -stylist?
Wil je als interieurontwerper of -stylist maatwerk bieden aan je klant? Dutch Seating Company kan ook door jou ontworpen stoelen of banken produceren. Je hebt een enorme keuze uit meubelstoffen van onder andere Reynaldo, Keymer, The Romo Group, Designers Guild, Verotex en Backhausen. Maatwerk, made in Holland! 

Vintage dagen, 27 t/m 31 december
Van 27 tot 31 december a.s. kun je de banken, fauteuils en stoffen live zien tijdens de speciale Vintage dagen (natuurlijk ook met vintage hapje & drankjes). Je bent van harte welkom op Cruquiuskade 85 in Amsterdam.

meubelstoffen Dutch Seating Company #stofferen #artdeco #interieurtextiel
heel veel verschillende stoffen