Leer tuinen ontwerpen als een prof!

OntwerpAcademie  dinsdag 12 juni 2018

Wil je gediplomeerd tuinontwerper worden of je verder ontwikkelen in dit vak?

OntwerpAcademie biedt vakopleidingen aan waarmee je je ontwikkelt tot erkend tuinontwerper. De basis is Tuinarchitectuur; met een vervolgopleiding verrijk je je kennis en vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Plantenkennis Basis of Compleet.

tuinontwerpen ontwerpacademie #tuinontwerp #cursus

WAAROM ONTWERPACADEMIE?
De OntwerpAcademie zijn we gestart uit liefde voor het ontwerpvak en omdat we stiekem vinden dat we het heel goed kunnen. De OntwerpAcademie werkt met ervaren docenten. Vaak zijn het docenten van naam. Ze zijn bekend door boeken die ze geschreven hebben, prijzen die gewonnen zijn of 'gewoon' omdat ze vooruitstrevende ontwerpen hebben gemaakt in het vak. Veel van deze docenten houden er een uitgesproken ontwerpvisie op na.

OPLEIDINGEN

Tuinarchitectuur:
Cursus gedurende een 1 jaar bestaande uit 32 dagdelen inclusief 2 vakexcursies. Prima opleiding voor nieuwkomers in het vak en starters met professionele ambities. Je sluit de opleiding af met het erkende Diploma Tuinontwerper. Je kunt als ontwerper aan de slag bij een groot hoveniersbedrijf of je start je eigen tuinontwerpbureau. Voor hoveniers is subsidie beschikbaar. Meer informatie

Plantenkennis:
Duur 7 maanden, verschillende leslocaties, gekoppeld aan plantgroepen. Een gedegen plantenkennis is onmisbaar voor de tuinontwerper die zichzelf serieus neemt. Deze opleiding kun je het beste na de opleiding Tuinarchitectuur volgen. Afsluiting met een erkend diploma dat voldoet aan de vakeisen die gesteld zijn door de VHG Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners. Meer informatie

ontwerpacademie les tuin ontwerpen

Gratis proeflessen en Voorlichtingsavonden
Het volledige en actuele cursusoverzicht vind je op www.ontwerpacademie.nl. Naast cursussen en opleidingen kun je ook gratis proeflessen bijwonen en organiseren we regelmatig voorlichtingsavonden.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 010-284 77 06.

beeld via OntwerpAcademie