Nieuw: Steam Waverz, paper goods & tableware

Stylink.Studio  dinsdag 23 juni 2015

Angeliek Caelen lanceert een gloednieuw product: Steam Waverz. Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Het betoverende schouwspel maakt van elk kopje koffie of thee een feestje.

Steam Waverz - paper art // table wear #SteamWaverz
Steam Waverz zijn papieren kunstwerkjes die 
door stoom tot leven komen

Love Birds & Kissing Couple
Eenvoudig, organisch en lieflijk; zo ogen Steam Waverz. Tot nu toe zijn er twee ontwerpen: het oer-Hollandse Dutch Kissing Couple en de speelse Love Birds. Beide ontwerpen komen in meerdere kleurstellingen, voor iedere feestelijk gedekte tafel en bij ieder servies is er wel een bijpassende Steam Waverz.

Gepatenteerde techniek
Angeliek Caelen ontwikkelde en patenteerde de stoomtechniek die aan Steam Waverz ten grondslag liggen. Angeliek studeerde schilderkunst in Antwerpen en tekenen en handvaardigheid in Sittard, en "ontwerpt vanuit haar hart". Ze breidt de collectie binnenkort uit met nog meer sfeervolle blikvangers, en staat ook open voor partijen die een eigen ontwerp willen – Steam Waverz zijn een perfecte communicatiedrager die ook een 'branded' message kunnen overbrengen.

Herbruikbaar, made in Holland
Steam Waverz zijn gemaakt van dun, licht doorschijnend papier en herbruikbaar: je maakt ze na gebruik even plat en en ze zijn klaar voor de volgende voorstelling. Waverz en verpakking zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. Ze worden per tien stuks verkocht in een mooi bedrukte verpakking die hersluitbaar is. Als je de Waverz cadeau wilt doen kun je er dus ook vooraf een speciale boodschap op schrijven.

Steam Waverz - designs dutch kissing couple & love birds #steamwaverzDe twee eerste Steam Waverz' designs: links Dutch Kissing Couple, rechts de Love Birds. Beide ontwerpen zijn uitgevoerd in vijf verschillende kleurstellingen.

Voor pers & bloggers
Voor meer informatie, een recensieproduct of materiaal voor fotoshoots, kun je contact opnemen met Marianne Sijberden van De Perswinkel via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch via 06-41937341. High-res beeld is rechtstreeks te downloaden in de beeldbank van de Persbeeldwinkel.

Voor (web)winkeliers, hotels en horeca
Wil je Steam Waverz verkopen in je (web)winkel of Steam Waverz gebruiken om in je hotel of horecagelegenheid? Neem contact op met Angeliek Caelen

Stylink.Studio
love birds - steam waverzStylink.Studio heeft Angeliek geholpen bij het realiseren en op de markt brengen van haar product.