Trend Event: Christine Boland & Sabien Duetz

redactie  dinsdag 09 juni 2015

Design Language fashion, design & colour AW16/17

Wat zijn de belangrijkste consumenten- en lifestyletrends? Wat is de design language en vormentaal die hierbij past? Wat zijn de kleuren en kleurcombinaties die je niet mag missen? Waar zit de vernieuwing? Op 30 juni geeft Christine Boland antwoord op deze vragen. 

trend event met Christine Boland - Design Language fashion, design & colour AW16/17 #trends #fashion #color #kleur

Christine Boland: "De Design Language fashion, design & colour voor AW16/17 laat mooi zien wat de grote issues van deze tijd zijn. Ecologische problemen brengen ons nóg dichter bij de natuur omdat daar doorgaans de oplossingen gevonden worden. De visuele dominante waarin we leven zoekt een tegenwicht in extreem versimpelde bijna tweedimensionale eenvoud. De technologie brengt ons letterlijk tot in de verste uithoeken van het universum en inspireert met mooie nieuwe beelden en inzichten. Uitzoomen en inzoomen, gewicht en tegenwicht daar draait het steeds om. Zo ook in vormentaal; ontwerpers laten dat op interessante wijze zien en dat genereert weer nieuwe mogelijkheden voor concepten in fashion, design & colour."

Alles zal op 30 juni één logisch verhaal vormen. Een prachtig startpunt voor vertaling naar uiteenlopende disciplines. De events door Christine Boland worden extreem hoog gewaardeerd door bezoekers; dit evenement is wat ons betreft bij voorbaat een aanrader! 

Sabien Duetz: What's next voor merken en retailers
Na Christine Boland is het podium aan Sabien Duetz. Zij werkte voor grote retailers als de Bijenkorf, de Hema en AH en ontwikkelt nu concepten voor merken en producten voor fashion, food en non-food. In haar presentatie geeft zij inzicht in hoe je trends om kunt omzetten in concrete succesvolle product-, winkel- en belevingsconcepten.

Bedrijven moeten steeds sneller schakelen en ideeën omzetten in concrete concepten passend bij hun merk. Elke trend kent een tegentrend, welke keuzes moet je daarin maken? Hoe hou je verbinding met consumenten en concurrenten en kun je tegelijkertijd blijven schakelen? Sabien Duetz laat zien hoe je kunt (en moet) schakelen en toch vast kunt houden aan je eigen identiteit als merk of retailer.

Programma 

  • 12.00 registratie en ontvangst met lunch.
  • 12.55 opening door Maureen Reulink (Appletizer)
  • 13.00 Christine Boland – Design Language fashion, design & colour AW16/17
  • 14.15 Pauze
  • 14.45 Sabien Duetz – "What's next voor merken en retailers"
  • 15.45 afsluiting van het officiële gedeelte met een drankje.
  • Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
  • Prijs: € 250,- per persoon (ex btw)
  • Aanmelden via Appletizer

Eerdere artikelen over Christine Boland's trendseminars:

website Christine Boland

trendseminar AW 16-17 // Christine Boland #trends #fashion #color