Droom Workshop in Italië

Hipaholic  vrijdag 05 juni 2015

Als styliste ben ik altijd op zoek naar inspiratie. Zo denk ik er al een tijdje aan om een leuke workshop te volgen. Ik zie ze weleens voorbij komen op Social Media, maar ik moet ze vaak voorbij laten gaan door geld -of tijdgebrek.

Tot een paar weken geleden; toen kwam er een droom workshop voorbij die ik niet kon afslaan. Ik volg al een paar jaar de Amerikaanse styliste Justina Blakeney. Ik bewonder haar om haar eigen eclectische stijl en haar ondernemerschap. Ze een grote inspiratiebron voor me. Laat nu net zij een creatieve workshop geven in Italië deze zomer! Daar moet ik bij zijn! De workshop wordt gegeven in samenwerking met Bianca Gignac van Italian Fix. Zij geeft alternatieve tours voor kleine groepen vrouwen in het gebied Cinque Terre. Dit is een beschermd gebied dat bestaat uit vijf schilderachtige dorpjes aan de kust. 

Droom Workshop in Italië
Foto: Leela Cyd

De workshop is voor creatieve ondernemers die meer willen leren over personal branding. Maar ook: hoe onderscheid je jezelf van de rest en hoe werk je ideeën en dromen uit? Dit doe je door o.a. te brainstormen, fotograferen en wandelen op het strand of in een van de kleurrijke dorpjes. Ik kan niet wachten om tips en tricks te krijgen van Justina en te leren van haar en de mede workshoppers!

Droom Workshop in Italië
Foto: Bianca Gignac

De workshop is van 1-3 augustus 2015 in Riomaggiore Italië. Heb je zin om ook mee te doen? Kijk even op de site voor meer info!

http://www.italianfix.com/travel/cinque-terre-dreamathon-justina-blakeney/