Showtime RetailTheater - 17 juni in Breda

RetailTheater  woensdag 03 juni 2015

Eind mei verscheen het boek RetailTheater, het praktische vervolg op de retailbijbel Prikkel de Koopknop. RetailTheater – niet alleen een boek, maar een omnichannel informatiebron - staat vol inspiratie en informatie om zelf mee aan de slag te gaan. Ben je retailer of stylist? Speciaal voor jou is het op 17 juni 2015 SHOWTIME bij Satelliet in Breda.

cover boek Retail Theater - zelf aan de slag met winkel & visual merchandise

Showtime: 17 juni
Op 17 juni 2015 om 13.30 uur is het speciaal voor retailers en stylisten showtime bij Satelliet, Haagweg 241 in Breda. De schrijvers en experts van het boek laten je zien hoe jij theater kunt maken in je winkel en klanten geld laat uitgeven. Wil je hierbij aanwezig zijn? Laat het ons snel weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en ontvang een ticket. Let op: vol=vol!

Programma SHOWTIME RetailTheater - 17 juni Breda

 • 13.30 Binnenlopen + koffie + thee + lekkernij
 • 14.00 Welkom door Erik & Eric
 • 14.15 Korte verhalen door experts uit het boek én het platform
 • 14.30 Showtime door de schrijvers Carin Frijters en Femke Cuijpers

  • Het verhaal achter RetailTheater
  • Welke uitdagingen kent de retail?
  • 70 tot 80% van de aankoopbeslissingen worden genomen in de winkel. Hoe maak jij dan theater?
  • Confrontainment in het theater
 • 16.00 De gasten in de hoofdrol
  Borrel + hapjes + netwerken
 • 17.00 Einde voorstelling
 • Locatie: Satelliet, Haagweg 241, 4812 XD Breda

Book-launch-Delft-by-CHYMO-MORE-101-600x900

Passie voor retail? Must read!
Om van een 'space' een 'place' te kunnen maken, moet je als retailer vandaag de dag echt meer in huis hebben dan 'een beetje weten wat klanten willen'. Met het boek RetailTheater leer je theater te maken in je winkel, en hoe je van een gewone ruimte een plek maakt waar mensen graag komen en kopen. Lees hoe je zintuigen prikkelt én hoe je flexibele, opvallende en verrassende presentaties bouwt die werken. Handige checklists, tips & tricks vind je in het boek, op de bijbehorende website, Pinterest, Spotify, YouTube en andere plekken.

RetailTheater staat vol inspiratie en informatie waarmee je zelf aan de slag kunt. Het boek is een must read voor retailers, formule- en marketingmanagers, fabrikanten, shoppermarketeers, ontwerpers, visual merchandisers, stylisten, winkelbouwers en alle anderen met een passie voor retail. Het boek bevat ruim 200 pagina's en kost € 29. 

Over de auteurs
Retailexpert Carin Frijters - schreef hiervoor Prikkel de Koopknop, dé retailbijbel van Nederland - en Femke Cuijpers, communicatie-expert in retail. Natasha Tastachova zorgde voor de vormgeving.

boek: Retail Theater, visual merchandise voor de winkelvloer
boek: Retail Theater, het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop