Lidewij Edelkoort presenteert: ANTI_FASHION

redactie  dinsdag 03 maart 2015

Op dinsdag 26 mei geeft Lidewij Edelkoort haar halfjaarlijkse trendseminar, deze keer gericht op het winterseizoen van 2016-2017. De titel: 'ANTI_FASHION, a manifesto for the next decade'. Het is een radicale presentatie, die al heel wat stof heeft doen opwaaien.

fashion-edelkoort-quote-trends
"Mode is dood, leve het kledingstuk"

Voorafgaand aan de trendpresentatie ANTI_Fashion met de trends, kleuren en materialen voor het winterseizoen 2016/2017 (die opgedragen is aan kleding) zal Lidewij haar manifest presenteren waarin zij 10 redenen zal geven voor het obsoleet zijn van het fashion systeem zoals wij die kennen.

Deze zijn gericht op: onderwijs, materialisatie, fabricage, ontwerpers, marketing, presentatie, reclame, pers & bloggen, retailing en niet geheel onbelangrijk, de consument.

Daarnaast zal Lidewij de activewear presentatie "A WANDERING WORLD" tonen en is er uiteraard tijd om vragen te stellen.

Lidewij EdelkoortEdelkoort's presentatie is relevant voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van zijn of haar organisatie en wie trends & toekomstverkenningen als succesfactor daarvoor wil inzetten - designer en directeur, retailer en fabrikant, werkzaam in fashion of non-fashion.

Early bird korting
Bestel (en betaal) je ticket vóór 31 maart 2015 en je ontvangt 10% early bird korting. Studenten en docenten ontvangen 50% discount. Prijzen zijn excl. BTW en inclusief een prachtig trendboekje.

Praktisch

  • datum & tijd: 26 mei 2015, van 12:00 tot 16:30 uur
  • locatie: Congreszaal Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105, Amsterdam
  • bestel je ticket(s)

Voor Stylink zal Irene Vermeulen verslag doen van het trendseminar. Lees haar eerdere verslagen: