Nieuw kookboek: Hemels!

More than Mayo  maandag 08 december 2014

Heerlijke, eenvoudige gerechtjes om van elk etentje een feestje te maken

Deze maand is een nieuw kookboek verschenen: Hemels! Een prachtig licht en wit boek, vol met heerlijke kleine gerechten om van elk etentje een feest te maken.

hemelse-drankjes

Het boek bevat een mix van zoete en hartige gerechten. Denk aan luchtige cakejes, zachte noga, lichte vis en zalige soepen. De gerechten smaken stuk voor stuk hemels en zijn ook voor de ongeoefende thuiskok eenvoudig te bereiden; wij vinden namelijk dat je met weinig moeite een feestje van je eten kunt maken. Om het helemaal af te maken bevat dit boek ook drankjes en een aantal doe-het-zelf styling ideeën om van je eettafel een feesttafel te maken.

Hemels! is anders is dan andere kookboeken door het uitgesproken thema, dat tot in de puntjes is doorgevoerd. De gerechten, styling en vormgeving: alles is in hemelse sferen. Het boek is compleet doordat er ook recepten voor drankjes en mooie stylingtips in staan. En omdat de gerechtjes zo eenvoudig – en oh, zo heerlijk – zijn, kan echt iedereen zijn gasten ermee verrassen.

hemelse gerechten, eenvoudig te maken

Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven. Bedenkers en samenstellers zijn Alexandra Schijf (alexstyling) en Ria Geraets-Heijen (More than Mayo). Alexandra is lifestyle- en food- styliste. Daarnaast blogt ze op www.servewithcream.com over koffietentjes, lunchrooms, zoet eten en chocolade en allerlei andere zaken waarop haar oog valt. Ria kreeg de liefde voor food met de paplepel ingegeven. Nu ontwerpt ze creatieve foodcommunicatie en -illustraties en blogt ze over haar inspiratie op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid.

Hemels! kost € 19,95. Meer info en bestellen: www.hemelskookboek.nl