Houten wastafels van Van Wijk Dutch Design

Van Wijk Dutch Design  donderdag 02 oktober 2014

Van Wijk Houtindustrie introduceert een exclusieve collectie houten design wastafels onder het label Van Wijk Dutch Design.

De houten wastafels worden in eigen werkplaats vanuit een ambachtelijke benadering vervaardigd met de modernste technieken, waarbij het mogelijk is vele verschillende vormen te ontwikkelen. Door de kleurnuances en tekeningen van het hout krijgt elk ontwerp een eigen identiteit en uitstraling. Het hout is behandeld met een natuurlijk samengestelde beschermolie, wax en lak en is daardoor 100% waterafstotend en bestand tegen vuil. Gegarandeerd, want we testen alle wastafels uitvoerig en geven zelfs 8 jaar garantie!

houten wastafel van Van Wijk Dutch Design

De houten wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, maatvoeringen en afwerkingen. Ze zijn in standaard maten leverbaar, maar ook exclusieve, op maat gemaakte wasbakken zijn mogelijk. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. In onze showroom tonen we greep uit onze vaste ontwerpen in diverse uitvoeringen. Ook maatwerk is mogelijk! Levertijd varieert van 3 tot 10 weken na opdracht; prijzen zijn afhankelijk van ontwerp en houtsoort. De standaard wastafels zijn ook te bestellen via de website.

Meer informatie? Raadpleeg onze website of kom langs in onze showroom en werkplaats. Je bent van harte welkom!

  • www.vanwijkdutchdesign.nl
  • Adres: Danzigerbocht 15, Amsterdam
  • Telefoon: 020 681 33 83
  • De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00-15:30.

Van Wijk Houtindustrie is een 40 jaar oud Amsterdams familiebedrijf, een begrip in Amsterdam en omstreken. Met de ontwikkeling van de houten wastafels verbindt het bedrijf ambacht aan design.

Houten wastafel 'Ferdinand Bol'
Houten wastafel 'Ferdinand Bol'

houten wastafel van Van Wijk Dutch Design
Op de laatste Woonbeurs was wastafel 'Piet Mondriaan' te bewonderen op de stand van "XLUX-paviljoen van Roelfien Vos"

Van Wijk Houtindustrie: hier worden de houten wastafels gemaakt
De werkplaats van Van Wijk Houtindustrie: hier worden de houten wastafels gemaakt