Nieuw: RetailTheater, onderscheidende retailstyling

CF retailadvies  vrijdag 21 maart 2014

Lancering service retailstylisten op 26 en 27 maart

CF retail en Store3D lanceren tijdens het Retail Event in Houten op 26 en 27 maart hun samenwerkingsproject: RetailTheater. Dit is de eerste service die met gespecialiseerde retailstylisten winkels helpt om nu en in de toekomst relevant te blijven. Veel retailers vragen zich af of er nog toekomst is voor de winkel in het straatbeeld. Volgens CF retail en Store3D is het antwoord een volmondig ja. Als je tenminste het verschil maakt. RetailTheater helpt retailers om opnieuw betekenis te krijgen, te hebben en te houden; het zorgt voor bestaansrecht van winkels!

RetailTheater2

Eigen identiteit en onderscheidend vermogen zijn belangrijker dan ooit. RetailTheater kruipt in de huid van de klant en zegt niet alleen dat het de klant centraal stelt, maar zet ook daadwerkelijk verschillende kanalen en middelen in om in te spelen op de behoeften van de klant. Een flexibel winkelconcept en een persoonlijke selectie van zintuiglijke stimuli als kleur, licht, geur, instore communicatie, retailtechnologie, materiaal en geluid verzekeren retailers van een succesvol winkelconcept.

Zo werkt RetailTheater
RetailTheater begint met een klantenreis check-up om de de verbeterpunten en kansen binnen het concept te ontdekken. Deze bevindingen worden omgezet tot een stappenplan met werkbare oplossingen. Daarbij kunnen ondernemers kiezen uit verschillende services en abonnementen, zodat ze altijd precies betalen voor wat ze nodig hebben.

RetailTheater41

De retailstylisten
De retailstyllisten binnen RetailTheater zijn niet de eerste de besten. Het zijn allemaal ervaren vakmensen met bewezen kennis en kunde op het gebied van vernieuwende retailconcepten. Deze gespecialiseerde retailstylisten hebben bovendien allemaal de half jaar durende mastercourse De Winkel als Theater succesvol afgerond en werken volgens het gedachtegoed van het boek Prikkel de Koopknop. Zo weten zij als geen ander hoe je met zintuiglijke stimuli een persoonlijker winkel-DNA creëert en de consument bewust en onbewust kunt beïnvloeden. Binnen het netwerk vullen de verschillende disciplines elkaar aan, zodat we per klant kunnen bepalen welke professional het beste past.

Over de regisseurs
Oprichter van CF retail Carin Frijters werd nog net niet geboren op de winkelvloer, maar het scheelde niet veel. En of het nu gaat om één unieke pilot store of een grootschalige keten, ze adviseert op maat over de implementatie van een onderscheidend retailconcept. Het doel? Samen met haar klanten bouwen aan inspirerende en relevante retailconcepten die werken.
Emmeken Elbers is niet alleen Create & Innovate manager van Store3D, ze heeft haar sporen in de afgelopen jaren in de retail ruimschoots verdiend. Zo werkte ze bijvoorbeeld negen jaar bij de Bijenkorf als visual merchandiser specialist. Bij Store3D ontwikkelt ze winkelbelevingen voor A-merken of merken die dat willen worden. Ze wil consumenten verrassen, vermaken en verleiden tot aankoop.

RetailTheater72

Meer informatie
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefoon 073 - 760 00 02, of neem een kijkje op www.retailtheater.nl.

RetailTheater

retailtheater