Creatives Connected #4

redactie  dinsdag 06 januari 2015

Donderdag 19 februari organiseren we de vierde Creatives Connected borrel voor professionals in mode, interieur en media. Hapjes, drankjes, gezelligheid... proost op het (Chinese) nieuwjaar!

creatives-connected-februari-2015

In gezelschap van zo'n 150 professionele creatieven gaan we weer een avond borrelen, bijkletsen, ideeën uitwisselen en nieuwe contacten leggen. Je ziet elkaar vaker, op beurzen, lezingen enz., maar heb je dan ook echt tijd om ideeën uit te wisselen? Precies! Daarom dus deze bijeenkomst!

Ben jij creatief in mode, media of interieur? Professional, student of stagiair? Dan hopen we je daar te zien!

creatives-connected2
Locatie
Hotel de Goudfazant is een oude, industriële loods aan de oever van het IJ met een ruig en rauw interieur van roestbruine palen en ongeverfde muren, een megakroonluchter van flesjes, rode kantinestoeltjes, linnen tafelkleden en hier en daar wat oude auto's en machines.

Organisatie
Irene Vermeulen (Craftscurator), Erwin Keen (Keen on bags), Anna Borsboom (Stylink), Annemarie van Hoof en Edwin van den Hoek (beiden 4-Options) organiseren de CC-borrels om diverse creatieve vakgebieden te laten samenkomen. En vooral: omdat dat leuk is!

Praktisch
datum: donderdag 19 februari 2015, van 19.00 tot 22.30 uur
locatie: Hotel de Goudfazant, Amsterdam
ticket: € 19,50 (inclusief hapjes en drankjes)
meld je aan!

creatives-connected1

foto's van fotograaf Dennis Veldman

Bekijk voor meer ins & outs de Creatives Connected website – daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt CreativesConnected volgen op Twitter en op Facebook, waar je ook veel foto's vindt van de vorige edities!

Wees er snel bij want de tickets gaan hard. Neem vrienden en collega's mee! Tot dan!