Workshop ‘Open Doors’ door Ellen Haeser en Carin Frijters

Carin Frijters  woensdag 21 augustus 2013

Hoe verkoop, verleid en verbind je je winkel?

Eén ding is zeker; het nieuwe verkoopseizoen staat voor de deur. Altijd weer een spannend moment, zeker nu in deze onzekere tijd. Hoe te zorgen dat je winkel verleidt, verkoopt en verbindt? Ellen Haeser en Carin Frijters hebben de handen ineengeslagen en beginnen een samenwerking.
 Woensdag 11 september geven zij een workshop in Salon Waldorf in Amsterdam. Praktisch en resultaatgericht leren: van abstract (het signaleren van trends) tot het maken van strategische keuzes voor je eigen winkelvloer.

open-doors

Programma

13:00 - 13:30  Ontvangst
 
13:30 - 13:45 Introductie SALON WALDORF
door Nanette van der Kleijn
13:45 - 14:45 Presentatie met daarin de moods, de stijlen, de combinaties
door Ellen Haeser
14:45 - 15:30 Thee & rondleiding
 
15:30 - 16:00 Inleiding 'Hoe vertaal je deze trends/ informatie nu praktisch in je eigen winkel?' 
door Carin Frijters 


Ellen Haeserellen-haeser

Visionair in het signaleren van trends in lifestyle en mode van 5 jaar vooruit voor vezels tot 1 jaar voor retail strategische- en productgerichte visuele presentaties voor vrouwenmode en accessoires maar ook voor lifestyle en merken. Inspirerende workshops en ronde tafel sessies voor ontwerpers, productmanagers, inkopers en visual merchandisers.
Gepassioneerd in het creëren van een visuele taal met moods en inspirerende stylingbeelden die leiden tot uitgewerkte ideeën en producten met een verhaal, met een hart en ziel.

www.ellenhaeser.com 

Carin Frijterscarin-frijters
Carin Frijters, auteur van (onder andere) het boek 'Prikkel de Koopknop' is geboren en getogen achter een toonbank en heeft ruim 25 jaar retailervaring. Zij inspireert en bouwt samen met retailers onderscheidende winkelconcepten.
Carin biedt u inspirerende voorbeelden en nieuwe tactieken om de consument te prikkelen. Door de juiste inzet van retailtechnologie, instore communicatie, licht, kleur, geluid en geur. Alles komt aan bod: van klant en concept tot retailstyling en retailmerchandise. Je gaat vast met nieuwe inspiratie en ideeën naar huis.

www.cfretail.nl 

Praktisch:

  • datum: 11 september
  • tijd: 13:00 - 16:00 uur
  • locatie: Salon Waldorf, Amsterdam
  • kosten: als relatie betaal je 199 euro ( normale prijs 249 euro) de 2e pers. binnen je bedrijf 159 euro; 3e pers. 99 euro
  • aanmelden en meer info: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of tel: 0183-564400
    Je ontvangt een factuur, en na ontvangst van betaling de bevestiging


Je gaat gegarandeerd met toepasbare ideeën voor jouw winkelvloer naar huis. Wacht niet te lang, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!