Retail Inspiratie Tour Londen

Carin Frijters  vrijdag 16 augustus 2013

Store, concept & design

Het London Design Festival met onder andere 100% Design Londen is een van de grootste en meest innovatieve design festivals ter wereld. In Londen ervaar je in deze periode via een groot aantal events dat de inspiratie letterlijk op straat ligt. Carin Frijters, auteur van het retailboek 'Prikkel de Koopknop', laat je tijdens verschillende tours de laatste ontwikkelingen op retailgebied in Londen zien. Want er worden, juist in deze wereldstad, steeds creatievere winkelformules ontwikkeld om aan de wensen van de hedendaagse consument te voldoen, en het is meer dan ooit belangrijk om bij te blijven! So join us!

Om deze unieke Retail Inspiratie Tour (RIT), die goed te combineren valt met een bezoek aan de 100% Design beurs in Londen, voor een breder publiek aantrekkelijk te maken, is er nu een heel bijzonder aanbod.

Store-concept-design

Bepaal zelf je tijden
 en stel je eigen programma samen

Je reist en verblijft geheel op eigen gelegenheid naar en in Londen en checkt in tijdens de Retail Inspiratie Tour (RIT) volgens je eigen 'maatwerk afspraak'. De ochtendprogramma's beginnen op vrijdag 20 en zaterdag 21 september om 10.00 uur en eindigen om 13.30 waarna de middagprogramma's starten om 14.00 en eindigen om 17.30 uur. De ochtend- en middagprogramma's zijn divers en complementair van aard. Kortom; je kunt ook vrij eenvoudig besluiten om de gehele dag mee te gaan.

Datum Tijd Thema Locatie
Vrijdag 20 september 10:00 - 13:30 uur   

FRESHBRANDS    Highstreets   
Vrijdag 20 september  14:00 - 17:00 uur

RETAIL 3.0  Shoreditch
Zaterdag 21 september   10:00 - 13:30 uur
 
OMNICHANNEL  Westfield
Zaterdag 21 september 14:00 - 17:00 uur LOW PROFILE & GREAT IMPACT     Divers

* De exacte opstaplocatie's delen wij graag met je na inschrijving voor een of meerdere tours

Doe er je voordeel mee!

  • Inspiratie uit de dagelijkse praktijk, eye- openers
  • Actualiteit door vergaande betrokkenheid van lokale helden en plaatselijke kenners
  • De laatste consumententrends die van invloed zijn op retail
  • Ontdek de veranderende klant- en zijn shopper gedrag
  • Leer van de 'best practices' en de passie van betrokken ondernemers
  • Inbreng van 25 jaar retail- en marketing ervaring
  • Volop maatwerk mogelijkheden om een praktische vertaalslag te maken naar de eigen praktijk

Je hebt je handen vrij om zelf te bepalen wanneer je reist, je een bezoek brengt aan de 100% Design beurs of deelneemt aan de andere events tijdens dit festival. En je bepaalt of je beperkt of juist veel tijd besteed aan het ontdekken van de laatste (retail)trends begeleid door echte kenners uit het retailvak.

retail-inspiratie-tour-rotterdam-banner

Wanneer?

Op vrijdag 20 september en zaterdag 21 september 2013.

Voor wie?

Voor fabrikanten, retailers, stylisten en iedereen die op zoek is naar frisse idëeen en verse (retail)inspiratie.

Om de juiste interactie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen te borgen is er per tour slechts ruimte voor maximaal 15 deelnemers.

Meer voor minder

Een dagdeel RIT in deze vorm kost gebruikelijk €299,- en bieden we nu voor slechts €249,- per deelnemer aan. Bij twee deelnemers afkomstig van een bedrijf betaal je slechts €219,- per deelnemer. En bij drie deelnemers nog maar €189,- per deelnemer.

Kies je ervoor om de gehele dag mee te gaan tijdens deze inspiratiereis door Londen of wil je je inschrijven met meer dan drie deelnemers uit een bedrijf dan zijn er weer andere mogelijkheden.

Houd je camera in de aanslag, pak je notitieblok en ga met ons mee tijdens deze unieke RIT om bijgesproken te worden over de laatste retailtrends! Voor inschrijvingen en meer informatie over alle mogelijkheden kun je een mail sturen naar:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Carin-Frijters-voor-In-de-mode-reportage-2012-retail-Rotterdam12Carin Frijters

Profielschets Carin Frijters
Carin Frijters is eigenaar van CF retail, is een expert op het gebied van retailconcept ontwikkeling en de auteur van het onlangs verschenen boek 'Prikkel de Koopknop'. Carin kan worden ingezet voor een creatieve injectie in retailbedrijven, interim- en projectadvies, inspiratie, lezingen en workshops. Meer informatie: www.cfretailadvies.nl