Food & Retail: Le Tour de Breda

Ontdekkingstocht langs nieuwe retail- en horecaconcepten

redactie  maandag 12 augustus 2013

Na een succesvolle Tour de Rotterdam "doen" we op woensdag 18 september a.s. Breda. Centraal in deze tour staan food en retail. Het wordt letterlijk en figuurlijk een zinnenprikkelende rondgang waarbij we vernieuwende concepten, pure smaken én de historische binnenstad zullen zien, voelen, proeven en ruiken.

food-en-retail

De samenstelling van de Tour is in handen van Carin Frijters (CF Retail), Hanneke Verschuren (Buro Zuyver) en Alexandra (Alexstyling). Thanks ladies!

Programma
Vanaf 13.00 uur ontvangen we je bij de Jumbo Foodmarkt, Rat Verleghstraat 4, Breda. Het programma start om 13.30 uur. (Kom je met de trein? Dan kun je tussen 12.45 uur en 13.15 uur afgehaald worden op het station!)

1. Rondleiding door de nieuwe Jumbo
Carin Frijters laat haar licht schijnen over het vernieuwende concept van deze supermarkt, Alexandra van Alexstyling vertelt over thee onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers.

2. Bezoek aan de Ginnekenweg
Koffie mét op de Ginnekenweg. Hanneke Verschuren van Buro Zuyver vertelt over deze historische winkelstraat en de diversiteit aan winkels die daar te vinden is. Natuurlijk nemen we ook de tijd om deze gezellige straat te bekijken!

3. Smaakwarenhuis
We kijken rond en drinken een wijntje in het Smaakwarenhuis, ingericht door Piet Hein Eek. Smaakwarenhuis de Lage Landen is een combinatie van winkelen, eten & drinken, leren en ontmoeten. Alle zintuigen doen mee.

  • Kosten voor de Tour: € 12,50 (+ € 1,50 reserveringskosten) inclusief koffie, thee & lekkers 
  • Boek de Tour!

4. Diner bij Block 62
Vanaf 18 uur eten we bij Block 62, een unieke horecagelegenheid in Breda waar – alweer – de zintuigen gestimuleerd worden. Tijdens het diner vertelt Alexandra van Alexstyling over foodtrends én over haar nieuwe boek! Het diner is optioneel en kun je apart boeken.

  • Kosten voor het diner: € 35 (+ € 1,50 reserveringskosten) inclusief koffie en een glas wijn
  • Boek het diner!

Facebook event