Design District 2013: een foto-impressie

redactie  maandag 10 juni 2013

Stylink was afgelopen donderdag aanwezig op de openingsdag van Design District 2013. Het Hembrugterrein in Zaandam was drie dagen de beursvloer voor interieur en design; zo'n 140 ontwerpers, fabrikanten en andere partijen lieten hun nieuwste producten zien. Daarnaast konden bezoekers deelnemen aan de architectuurroute die was uitgezet over het terrein.

Het was prachtig weer en voor de ingang van Design District presenteerde o.a. Jacco Maris, Blofield, Viteo en FP collection hun buitenmeubilair. In de oude fabriekshal waren prachtige stands te zien; grote namen als Thonet, Fritz Hansen, Foscarini en Moroso stonden naast kleinschaliger labels en zelfstandige ontwerpers. Hieronder een foto-impressie van de dag.

dom-van-der-laanDom van der Laan Meubeldesign

casalaCasala

designers-bridgeDesigners Bridge

design-catalogDesign Catalog

tour-combirondleiding over het Hembrugterrein

Het industriële Hembrugterrein geeft Design District een bijzondere sfeer. Het is ruig, groen, en geheimzinnig en een rondleiding over het terrein in een oud legervoertuig is een echt avontuur. Een architect vertelt over de verschillende bouwperioden, bouwstijlen en de oude en toekomstige functies van de gebouwen van de voormalige munitiefabriek. Het Hembrugterrein is volop in ontwikkeling; na renovatie moet het uitgroeien tot een nieuwe cultureel-creatieve hotspot met horeca, recreatie en bedrijvigheid.

lunchlunch!

thanks-to-frankThanks to Frank

z-creationsZ-Creations

bob-nistersBob Nisters

marcjanssen
↑↓ Marc Janssen

marcjanssen2

kerion-ceramicsKerion Ceramics

milaniMilani

spoinq2Spoinq

sicis2Sicis

wonderwall-studiosWonderwall Studios

zuiverZuiver

trap1

↑↓ Trap

trap2

toothezooTOOtheZOO

zwaar-water2happy-go-lucky

studio-cloggyCloggy & Clocks

alex-de-witteAlex de Witte