Cursus MERK IK

Alexandra Calmero  vrijdag 16 februari 2018

MAAK JE ONDERNEMERSDROMEN WAAR!

Wat is mijn visie en missie? Hoe communiceer ik mijn verhaal? Wie zijn mijn klanten en hoe kan ik ze vinden? We onderzoeken het in de cursus MERK IK. In meerdere inspirerende sessies kom je tot verrassende inzichten over jezelf; een nieuwe kijk op wie je bent, wat je persoonlijke kracht is en waarmee jij je kunt onderscheiden. 

Nieuwe data: vrijdag 20 april en 25 mei 2018

De cursus MERK IK is visueel en interactief, waarbij cursisten persoonlijke verhalen en ervaringen kunnen delen. Docente Alexandra Calmero van Brandkarma zorgt voor de nodige individuele coaching en support! 

a beautifull mess 2

Het programma focust zich eerst op jouw binnenkant, de echte IK - De basis waarop je jouw merkconcept en strategie gaat bouwen. Vervolgens transformeer je MERK IK naar buiten toe en geef je het een gezicht. In de implementatiefase bepaal je de focus op jouw markt. Je ontwikkelt een actieplan met tools die je nodig hebt om een positief effect te bereiken. Daarbij neem je eigen verantwoordelijkheid en reken je af met jouw beren op de weg naar succesvol jezelf zijn.

Het pad is opgebouwd uit 4 fases die je doorloopt met meerdere deelnemers:

 • Zelfanalyse: wie ben ik, waar sta ik voor, wat drijft mij
 • Creatie: het creëren van een authentiek en krachtig merkconcept
 • Vormgeving: visualisatie en storytelling MERK IK
 • Succes Implementatie: doelen stellen en realiseren, verantwoordelijkheid nemen en doen
 • Om echt verder te komen zijn er voor iedere sessie huiswerkopdrachten. Met speciaal op jou afgestemde extra opdrachten. Je hebt daarmee een stok achter de deur om jouw plannen dedicated te gaan realiseren. Bovendien heb je tussen de cursusdagen in de mogelijkheid om 3 individuele e-coaching sessies te boeken als extra steun in de rug. De cursus wordt afgesloten met een certificaat een eindopdracht.

  Voor wie
  MERK IK is er voor iedereen die zich authentiek en succesvol wil positioneren als persoon, merk, creative onderneming of zich heroriënteert op de arbeidsmarkt.

  Wat heb je bereikt aan het einde van de cursus?

  • Zelfkennis, vertrouwen & inzicht
  • Inspiratie & motivatie
  • Misie & Visie MERK IK
  • Brandconcept & strategie
  • Visual brandstory & brandbook
  • Websiteconcept & contentstrategie
  • Social media profiel & strategie
  • Elevator pitch & bedrijfspresentatie
  • Business & klantenfocus
  • Intentie & Actiemodus
  • Nieuwe waardevolle contacten & connecties

  Tijdens en na afloop van de cursus kun je nog e-coaching sessies bijboeken ter ondersteuning en een stok achter de deur.

  MERK IK cursusarrangement

  Wat krijg je?

  • 2 innovatieve, effectieve en interactieve bijeenkomsten met gelijkgestemden
  • Individuele opdrachten per sessie, afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling
  • MERK IK Hand-out met verrassing
  • MERK IK Brandbook
  • MERK IK Plan
  • MERK IK Certificaat
  • Inclusief een Scan van jouw website, social media of huisstijl. Naar keuze voor of na de cursus
  • Het programma is inclusief drankjes op een inspirerende locatie

  De investering in jezelf is €500,- ex btw. Je kunt er voor kiezen om de lunch op eigen rekening te nuttigen of bij te boeken voor €15,- per persoon.

  Praktisch:

  • cursusdata: 2 vrijdagen 20 april en 25 mei van 10:00-16:00
  • kosten: € 500 ex btw
  • locatie: Utrecht
  • aanmeldingen en meer informatie:  of gebruik het inschrijfformulier

  personal branding cursus // merk ik // Alexandra Calmero // #brandkarma #personalbranding

   

  merk-ik-brandkarma