Cursus MERK IK

Alexandra Calmero  woensdag 15 februari 2017
Voor wie zichzelf wil neerzetten als merk

Wat is mijn visie en missie? Hoe communiceer ik mijn verhaal? Wie zijn mijn klanten en hoe kan ik ze vinden? We onderzoeken het in de cursus MERK IK. In meerdere inspirerende sessies kom je tot verrassende inzichten over jezelf; een nieuwe kijk op wie je bent, wat je persoonlijke kracht is en waarmee jij je kunt onderscheiden. Én hoe je dit in de praktijk kunt realiseren.

a beautifull mess 2

MERK IK cursus
De cursus is heel visueel en interactief, waarbij cursisten persoonlijke verhalen en ervaringen kunnen delen. Docente Alexandra Calmero zorgt voor de nodige individuele coaching en support.

De nieuwe cursus bestaat uit vijf sessies:
1. Zelfanalyse: wie ben ik, waar sta ik voor, wat drijft mij
2. Creatie: het creëren van een authentiek en krachtig merkconcept
3. Vormgeven: visualiseren en communiceren van MERK IK
4. Succes Implementatie: doelen stellen, verantwoordelijkheid nemen en doen

Het resultaat:

 • Zelfkennis
 • Inspiratie en motivatie
 • Helderen missie/visie en strategie
 • MERK IK concept, positionering en pay-off
 • Gewenst imago en persoonlijke styling
 • Briefings voor het laten ontwerpen van huisstijl of website
 • Communicatie- en mediastrategie
 • Content voor (social) media
 • Elevator pitch
 • Actieplan en inzicht resources
 • Werving klanten/opdrachtgevers/werkgevers
 • Uitbreiding netwerk

Na afloop van de cursus krijg je nog een e-coaching sessie ter ondersteuning en support. Én om je een duwtje in de rug te geven om jouw plannen echt te realiseren.

Aankomende cursusdata:

Let op: gewijzigde data: 24-3, 7-4, 21-4 en 12-5 i.p.v. start op 10-3

Inschrijven kan nog t/m 15 maart!

kosten: €440,- p.p. ex BTW

 • tijden: 10.00 - 14.00
  locatie: Utrecht
 • aanmeldingen:
 • meer info op de website: www.brandkarma.nl

Aansluitend op de cursus is het mogelijk om persoonlijk gecoached te worden.

cursus-merk-ik-brandkarma

Individuele MERK IK Coaching:
Wil je graag de cursus doen, maar heb je geen tijd en ruimte om de cursus fysiek bij te wonen? Of heb je behoefte om meer persoonlijk te sparren? Dat is nu ook mogelijk via het individuele MERK IK E-coachingprogramma. De coaching vind plaats over een periode van 2 maanden via e-mail en whatsapp (desgewenst kan er ook een f2f afspraak worden ingepland). Iedere maand krijg je een set van opdrachten, en daarop krijg je uitgebreid feedback en advies. De opdrachten komen in grote lijnen overeen met de cursus MERK IK, aangevuld met individuele opdrachten specifiek afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het tweemaandelijkse abonnement kost €400,- ex btw. Na deze twee maanden kun je besluiten of je verder gaat (je zit nergens aan vast!). Meer info

www.alexandracalmero.com

merk-ik-brandkarma

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren