Stylink naar Rotterdam!

Hip & Happening in de Havenstad

redactie  donderdag 28 maart 2013

De volgende Stylink-netwerkbijeenkomst vindt plaats in Rotterdam op 18 april a.s. Het doel is als altijd: elkaar weer eens opzoeken, nieuwe contacten leggen en kennis delen. Rotterdam is buzzing en Monique Tieleman - de ultieme ambassadeur van de hip & happening havenstad - weet waarom. Als je 's middags tijd hebt, doe dan mee met haar Tour de Rotterdam!

Netwerkborrel 18 april

locatie: Eetlokaal Van de boer, Mathenesserweg 2-4 Rotterdam

  • 19.00 - 21.00 uur netwerk bijeenkomst met gastspreker van SHPPR
  • kosten: 15 euro per persoon, inclusief drankjes en hapjes

Meld je aan voor de netwerkborrel TOO LATE! Vet uitverkocht :)

Degenen die meegaan met de Tour de Rotterdam dineren om 17:30 in Eetlokaal Van de boer, voordat de netwerkborrel begint. Zin om ook mee te eten? Bel het Eetlokaal (010- 415 5745) om je op te geven!

Gastspreker van SHPPR

Een van de oprichters van SHPPR zal aanwezig zijn als gastspreker:  Esme de Smit of Vanessa de Kock van SHPPR organiseren evenementen als Proeft Rotterdam, Mode Marché en het nieuwe 100% Mama-event dat in oktober voor de eerste keer plaats vindt.
Daarnaast hebben zij een concept shop met een mix van fashion en accessoires van jonge ontwerpers in de Van Oldebarneveltstraat in Rotterdam. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de combinatie retail en creative concepts is om een buurt bruisend te maken. Mede door hun inzet met Swan Markett is Rotterdam Noord weer op de kaart gezet. Esmé en/of Vanessa praten je bij over alles wat gaande is in Rotterdam en geven hun kijk op de nieuwe stad. www.shopperrotterdam.nl

netwerkmeeting stylink in Rotterdam

Tour de Rotterdam

Voorafgaand aan de netwerkborrel heb je de gelegenheid Rotterdam te ontdekken met Monique Tieleman. Zij neemt je mee voor een wandeling langs een aantal lifestyle- en interieurshops in de buurt rond het Zwaanshals. De RET rijdt ons vervolgens met de tram westwaarts, waar we op de Nieuwe Binnenweg we even binnenwippen bij de pop-up store van modeontwerpster Joline Jolink. We eindigen bij Eetlokaal Van de boer waar we gezamenlijk een hapje eten.

  • 14.30 uur verzamelen met koffie bij Lof der Zoetheid, Noordplein Rotterdam
  • 14.30 - 17.30 uur verkennen gebied Zwaanshals, tramritje + wandeling Nieuwe Binnenweg
  • 17.30 - 19.00 uur hoofdmaaltijd Eetlokaal Van de boer, Mathenesserweg 2-4
  • kosten: 20 euro per persoon, inclusief koffie onderweg & een hoofdmaaltijd bij Eetlokaal Van de boer

Meld je aan voor de Tour de Rotterdam DE TOUR IS VOLGEBOEKT #yeah

Eetlokaal Van de boerfoto's: Eetlokaal Van de boer