Traineeships Fashion Management

HBO-fashionopleiding? Retail needs U!

CUBE Fashionmanagement  maandag 21 januari 2013

cube-vierkantJonge, ambitieuze talenten van hogere managementopleidingen zijn onmisbaar voor het MKB omdat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan professionalisering én modernisering. CUBE springt op deze behoefte in door fashion-ondernemers en fashion-talenten aan elkaar te koppelen middels traineeships. Heb je onlangs je HBO-fashionopleiding afgerond? Ondernemer in fashion-retail? Lees wat wij voor je kunnen betekenen!

Uitdagende startfuncties in fashion voor HBO-ers

Heb je je HBO-fashionopleiding afgerond en zoek je een baan met perspectief? Start dan als Fashion Management Trainee bij een van de toonaangevende retailers in Nederland. Cube ondersteunt je bij je professionele ontwikkeling: je krijgt twee jaar lang begeleiding, van studiedagen en masterclasses tot individuele coaching. In maart 2013 start een nieuwe groep trainees.  

Onder begeleiding van theorie tot praktijk
Je krijgt de kans alles wat je geleerd hebt op school of onderzocht hebt in je scriptie daadwerkelijk in de praktijk toe te passen, onder begeleiding van een job coach.

Volwaardige management functie
Je werkt in een volwaardige managementfunctie, met verantwoordelijkheden, doelstellingen én salaris. Een traineeship is geen stage.

Masterclasses & workshops
Samen met je collega trainees volg je maandelijks masterclasses en workshops over strategische onderwerpen. Onderwerpen worden gekozen ter ondersteuning van je functie, project en ontwikkelingen in de markt.

Persoonlijke coaching
Tijdens je hele traineeship wordt je persoonlijke begeleid en gecoacht door een vaste CUBE job coach.

cube

Mode-ondernemer? Versterk uw bedrijf met jong talent

Jonge mensen zijn onmisbaar voor uw bedrijf, zeker als ze een HBO-opleiding in fashion hebben gevolgd. Cube begeleidt jonge talenten gedurende twee jaar terwijl ze bij u in de zaak praktijkervaring opdoen in een commerciële managementfunctie. We verzorgen werving en selectie en uiteindelijk ook de binding van high potentials aan uw bedrijf. In maart kan uw jonge manager al beginnen! De kosten vallen mee: liefst 50% wordt gesubsidieerd!

Werven en binden van high potentials
Wij werven, selecteren en bieden u vergaande ondersteuning bij de begeleiding van jong hoogopgeleid talent voor uw winkel(s).

Volwaardige managementfunctie
De trainee komt bij u werken in een volwaardige junior managementfunctie, met verantwoordelijkheden en doelstellingen. Het is géén stage.

Masterclasses & workshops
Samen met uw trainee wordt u uitgenodigd voor maandelijkse masterclasses en/of workshops op strategische onderwerpen. De onderwerpen worden gekozen ter ondersteuning van de functie, project en ontwikkelingen in de markt.

Zij gingen u voor: Ballegooyen - Steegenga - Van Tilburg - LenssenManders - Koopman - Jansen Noy - Buijsse Mode - Blom - Ex Mode - Hoogenboom - De Pee - SterkStore - Wagenaar Mode

CUBE: inhoud, innovatie en inspiratie

Inhoud

  • Programma's inhoudelijk van hoog niveau en kwaliteit
  • Trainers uit het vak en de branche
  • Blijvende impact en rendement

Innovatie

  • Visionair ondernemen
  • Nieuwe marktstrategieën implementeren

Inspiratie

  • Workshops en masterclasses inspireren deelnemers
  • Trainers en coaches geven en creëren passie, motivatie en enthousiasme

Kennen, kunnen, doen!