Vakbeurs showUP: interieuraccessoires & home deco

redactie  donderdag 17 januari 2013

logo showUPshowUP is het nieuwe Nederlandse vakevent voor cadeaus en woonaccessoires. De pilot-editie van deze beurs is op 3 en 4 februari a.s.

Voor detaillisten, inkopers, stylisten en bloggers
showUP richt zich primair op inkopers en detaillisten die hun assortiment willen aanvullen met eigentijdse en vernieuwende producten. Daarnaast is showUP een inspirerend platform voor andere woonprofessionals, zoals journalisten, stylisten en bloggers. De beurs is een initiatief van HPR (o.a. Flavourites live en Lief lifestyle).

wanddecoratie van engel.
wanddecoratie van Engel.

Beursaanbod

  • Wonen: decoratie, dutch design, vazen, textiel, verlichting, kleinmeubelen
  • Koken: kookgerei, glaswerk, serviezen
  • Wellbeing: baden, slapen, kussens, plaids, geurartikelen, interieurparfum
  • Kids: kinderkamer, speciaal speelgoed, decoratie
  • Stationary: notebooks, schrijfwaren, DIY, boeken
  • Outdoor: tuin- en terrasdecoratie, BBQ, tuinverlichting

Merken
Cortina, Engel., Fair Trade Original, Froy & Dind, Gezinnig, Global Affairs, Hollandse Waaren, Jurrianne Matter, Keecie, Kidsonroof, Kitch Kitchen, &Klevering, Kolk en Kolk Agenturen, Lapin & me, No Problem, Ompak, PP Agency, Uitgeverij Snor, Van Verre, Waterbobble.

Klein, fijn, gedurfd
showUP is compact: detaillisten en inkopers vinden snel de de juiste producten om het aanbod in hun (web)winkel up-to-date te maken, bloggers en journalisten kunnen persoonlijk kennis maken met de verhalen van de makers en aanbieders van de nieuwste producten en stylisten kunnen gericht hun kennis van het aanbod van producten opfrissen. Het motto: klein, fijn en gedurfd.

Don't miss this

De pilot-editie vindt plaats op 3 & 4 februari in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Heb je een (web)winkel, ben je inkoper, stylist of blogger? Dan wil je deze eerste editie beslist meemaken. Als je je vooraf aanmeldt is de entree gratis, kaarten aan de deur kosten E 15.


konijn Hollandsche WaarenOp een rijtje

→ bordje: Hollandsche Waar