Lievers Interieur Top 10 - herfst 2010

redactie  maandag 13 december 2010

Interieurstylist? Opgelet! Op Stylink in deze decembermaand Lievers Top 10 van afgelopen herfst met de tien meest bekeken interieurs. Op Liever zoeken zowel consumenten als interieur-professionals inspiratie voor wonen. Van Italiaanse elegantie tot kloek Hollands handwerk. Enjoy... 

1. Oreste van Frigerio

Oreste van Frigerio

Kwam rond de Woonbeurs op Liever binnen en steeg meteen met stip naar #1. Een interieur als uit een droom, met sobere kleuren, prachtig licht en een kast die “praktisch” weet te verenigen met “oogstrelend”.

 

2. Maatwerk van Casal

Casal

Misschien een enorme open deur, maar zodra de herfst aanbreekt, gaan we weer aan warme haardvuurtjes denken. Casal laat hier zien dat de beste oplossingen tot stand komen door goed te kijken… En handig te bouwen.

 

3. Rato van De Gebroeders De Ruiter

Rato van De Gebroeders De Ruiter

Wij hebben de Gebroeders de Ruiter ontmoet. Het zijn echte mannen, met stevige handdrukken waaraan je hun ambachtelijke aanpak direct afleest. Ze specialiseren in maatwerk oplossingen uit duurzaam hout.

 

4. Atlante van EmmeBi

Atlante van EmmeBi

EmmeBi is zo’n merk dat in Nederland nog niet heel bekend is, maar het in zich heeft heel populair te worden. Het maakt ingetogen Italiaans design, met de nadruk op functionele schoonheid.

 

5. MDF Italia en R07

MDF Italia en R07

Meer Italiaans geweld. Een brede bank, waar je gemakkelijk met een compleet gezin op kan zitten. MDF Italia zet hier een interieur neer dat de brug slaat tussen 2010 en 1975.


6. Move van Perida

Move van Perida

Perida komt uit Haarlem en gelooft in het principe van “maatwerk zitten”; goed luisteren naar de specifieke zitwensen van klanten en daarop inspelen. Dat leidt tot mooi design in Hollandse huiskamers.


7. Starling van Odesi

Starling van Odesi

Marc Th. van der Voorn komt, ziet en overwint met dit fraaie staaltje Hollandse vervreemding… Het lijkt zo eenvoudig. Betaalbaar en ontzettend populair.

 

8. M&M van Bopita

M&M van Bopita

Babykamer van Bopita die zich niet laat verleiden stelling te nemen: zowel geschikt voor jongens als meisjes, dus ideaal voor aanstaande ouders die geen pretecho wensen.

 

9. Time van Varenna

Time van Varenna

Ligt het aan ons, of zijn we weer met kracht terug in de jaren ’80? Een keuken voor succesvolle investeerders, een keuken om te laten zien dat je het goed voor elkaar hebt.

 

10. Freestand Palm van Käsch

Freestand Palm van Käsch

Feng shui draait om harmonie, balans. Deze 3000 jaar oude principes gaan goed samen met Duits design. De meest populaire badkamerfoto van de laatste drie maanden 

» Liever