Lievers Interieur Top 10 - zomer 2010

redactie  dinsdag 07 september 2010

Op Liever Interieur zoeken consumenten, stylisten en architecten naar ideeën voor inrichting. Dit zijn de 10 meest bekeken interieurs van de afgelopen zomermaanden. Van robuuste Tsjechische vloeren tot slaapkamers die knipogen naar Terschelling. Enjoy!

1. Berge van Chelini

Berge van Chelini

Zéér klassiek zitmeubel van een merk dat in Nederland niet makkelijk te vinden is. Ideaal voor het lezen van ouderwetse kranten – of om jezelf sierlijk in te draperen, met de iPad, op de zondagochtend.

2. 800 Fashion van Vibieffe

800 Fashion van Vibieffe

Zoals we in het Trendrapport van Liever & Stylink van mei al voorspelden: sobere kleuren scoren ontzettend goed op dit moment. Met deze simpele chique bank is daar prachtig op gespeeld: ingetogen, maar niet saai.


3. Barro van Zeno Products

Barro van Zeno Products

De buitenhaard als designobject – het mag eindelijk. Deze roestbruine aluminum haard roept onwillekeurig de jaren ’70 op, en dat vinden wij helemaal niet vervelend.


4. X-Large Floorboards van Ardeco

X-Large Floorboards van Ardeco

Robuust eikenhout uit de Tsjechische Bohemen, gezaagd in lekkere brede, dikke planken. Tijdloos en luxe.


5. Fly van Accente

Fly van Accente

Meer soberheid, ditmaal in de slaapkamer. De charme van de Fly zit hem in de details: met haar elegante pootjes en een subtiele curve in het hoofdbord heeft ook dit meubel een klassiek tintje.


6. Brilliant Furniture van Alivar

Brilliant Furniture van Alivar

Oeh, dit is funky! Moderne fauteuils die ideaal zijn om een té strak interieur een knipoog te geven.


7. Juniorkamer van Alta Meubelen

Juniorkamer van Alta Meubelen

Tijdens de zomermaanden waren de Wadden weer ouderwets populair… En die populariteit wordt bevestigd door deze meest bekeken kinderkamer van de afgelopen maanden, geknipt voor de jonge reiziger die zojuist Terschelling heeft ontdekt.


8. Stuv 21-85 van Stuv

Stuv 21-85 van Stuv

De Nederlandse consument is dit jaar opvallend vroeg met haarden bezig… Misschien een reactie op de kou van afgelopen winter?


9. Oxymore van Roche Bobois

Oxymore van Roche Bobois

Een kennis van ons kocht onlangs een huis met veel ronde muren… Een uitdaging voor elke interieurarchitect. Deze wandkleden komen to the rescue!


10. Treehouse van Odesi

Treehouse van Odesi van de hand van Remy Meijers

Dutch Design met een Japans gevoel: Remy Meijers ontwierp deze eikenhouten kast die een natuurlijke sfeer oproept zonder gelijk rustiek te worden.

» Liever