Liever: top-5 interieurs mei 2010

redactie  vrijdag 04 juni 2010

Van natuurlijk tot industrieel, van klassiek tot sierlijk, van robuust tot strak. Of het nou een kantoor is, een slaapkamer of woonproduct als eethoek of zelfs... een boomhut!, op Liever.com vind je het allemaal. Deze inspiratiesite showt ook interieurs die gespot zijn door professionele stylisten van Stylink. Laat je nu inspireren door de vijf meest bekeken interieurs van mei 2010! 

1. Doge van Cattelan Italia

Doge van Cattelan Italia

Sober en klassiek, met veel wit en beige – dit is de sfeer van nu, helemaal in lijn met de bevindingen in het recente trendrapport dat Stylink en Liever onlangs uitbrachten!

2. Kayra Calice van Rovedesign

Kayra Calice van Rovedesign

Aan of uit: gewoon mooi. Pure eenvoud. Zo in herhaling opgehangen vormt het een stijlvolle eye-catcher. En ze zijn ook nog eens alle vier op een duurzame manier gefabriceerd. 


3. Classics II van Cole & Son

Classics II van Cole & Son

We zien niet vaak uitbundige badkamers in de Liever top-5; wij Nederlanders zijn een praktisch volk. Maar deze bijna Romeins aandoende creatie van Gessi bekoorde onze bezoekers toch in hoge mate...

4. PK22 van Fritz Hansen

PK22 van Fritz Hansen

Hij neemt nauwelijks ruimte in, zowel fysiek als visueel niet. Toch mag hij er zeker wezen en doet zijn eer aan, zo midden in de ruimte. Lekker zitten doet ie ook nog. 

5. Jacques van Malvini Furniture

 

Jacques van Malvini Furniture

In drie woorden: functioneel, stoer en robuust. De Jaques wordt in eigen atelier geproduceerd en vervaardigd van massief hout, volgens de klassieke methode van  het meubelmaken. De passie voor hout spat er vanaf!

 

9straatjesonline