Beekwilder: expo over 85 jaar verleiding

redactie  vrijdag 08 mei 2009

Beekwilder gaat al 85 jaar mee met de tijd. Om te onderstrepen dat etaleren en decoreren hun core business is heeft het Amsterdamse bedrijf een expositie. Van 26 maart tot 1 augustus 2009 is in de winkelstudio de expositie "85 Jaar Verleiding" te zien. Over etaleren, over de Nederlandse geschiedenis van windowdressing en over de invloed van een goede etalage...

Evolutie
Originele foto- en 3D-materiaal tonen een overzicht van etaleren en decoreren in Nederland. Invloeden van kunst, politiek en maatschappij zien we terug in etalages. Van klein en basic in de jaren '50, naar wild en kleurrijk in de jaren '60 tot aan grafische en Sci-Fi richting de nieuwe eeuw. 

Plastic stijliconen
Uniek op de expositie zijn de drie etalagefiguren speelpop Barbie, topmodel Twiggy en popzangeresje Sandy Shaw, drie stijliconen uit de jaren zestig. Volgens de persinfo "weerspiegelen zij de invloeden op de consument en laten zien wat een bedrijf uitstraalt door hun etalage".

'Beekwilder
indoor display "Luxury Nudes"

Iedereen welkom
Particulieren of vaste klanten, iedereen is welkom op deze expositie. Mocht je in de buurt zijn van het Amsterdams Centraal Station waai dan eens langs en toets de aantrekkingskracht van de geëtaleerde verleiding.

Informatie
Expositie "85 Jaar Verleiding"
26 maart tot 1 augustus 2009
Prins Hendrikkade 16-19, Amsterdam
Openingstijden: ma t/m vr 8.30 tot 17.30

» Website van Beekwilder

Beelden van Beekwilder

9straatjesonline