De top-5 interieurs van oktober 2009 - Liever

redactie  vrijdag 06 november 2009

Liever.com - voor interieurinspiratieVan high design tot stoere plattelandmeubels, van verlichting en boekenkasten tot banken en kinderkamers. Op Liever.com laten stylisten, architecten en consumenten zich inspireren met ideeën voor inrichting. Bij honderden interieurbeelden staan ook de comments van stylinkstylisten! Dit zijn de 5 meest bekeken interieurs van afgelopen maand. Enjoy!


1.
Athos van B&B Italia, design Pivia

Athos van B&B Italia, design Pivia

Wonen in een schilderij: serieus meets speels in dit interieur. De verschillende vormen maken de compositie iets minder klinisch hoewel het wel érg opgeruimd blijft…

 

2. K01 van de Boomhut

K01 van de Boomhut

Klim naar je droomwereld in dit zorgvuldig rommelig gestylde timmerwerkje. En check ook het behang dat de kamer helemaal afmaakt.

 

3. Puro van Occhio, design Axelmeiselicht

Puro van Occhio, design Axelmeiselicht

Verlichting in donkere dagen! Deze subtiele spotjes zorgen voor een optimale sfeer in je slaapkamerinrichting. Slaap lekker, in een goede winterslaap…

 

4. Wegner Y-chair van bulthaup, design Hans J. Wegner

Wegner Y-chair van bulthaup, design Hans J. Wegner

Lekker & organisch zitten op deze klassieker van Wegner. Grafisch ontwerpers opgelet: de stoel dankt zijn naam aan het feit dat de rugleuning als een Y oprijst uit de zitting.

 

5. Elemental Spa van Dornbracht, design Siegerdesign

Elemental Spa van Dornbracht, design Siegerdesign

Een badkamer met roest, dat is een doordenker. Maar het blijft design, met de briljante conceptnaam: the Spirit of Water. Wow!