Craftscurator Trend Event 29 januari, 2013

Woonaccessoires in 2014

Irene Vermeulen  dinsdag 11 december 2012

Handgemaakt, groen of uniek; de consument van vandaag heeft hoge verwachtingen van producten. Hoe je daarop in kunt spelen als importeur, retailer of merk, zie je tijdens het Craftscurator Trend Event op 29 januari in Amsterdam.

trends & crafts op trendevent 2013Trend Event January 29, 2013 in het Materia Inspiration Centre Amsterdam

Trends woonaccessoires en -textiel
Start 2013 goed met inzichten in de markt voor woonaccessoires en woontextiel voor 2014. Irene Vermeulen laat je tijdens deze visuele presentatie zien welke behoeften consumenten hebben en hoe je die kunt herkennen. Tijdens de interactieve workshop van branding expert Kees Bronk leer je hoe je deze inzichten kunt vertalen naar jouw merk, en hoe je als merk de balans vindt tussen relevant zijn en onderscheidend zijn. De presentatie van producttrends laat vervolgens zien welke materialen, technieken en kleuren als inspiratie kunnen dienen voor het ontwikkelen van nieuwe producten.

producten voor 2014
Product inspiratie van oa Polyfloss, Christie van der Haak, Rodrigo Almeida en Chris Kabel

Kom naar het Craftscurator Trend Event in het Materia Inspiration Centre in Amsterdam op 29 januari, 2013 van 13.30-18.00. Aansluitend aan het trendevent vindt de lancering van de Craftscurator Trend Guide 2014 plaats.

stylink-craftscurator-covers2014
Craftscurator Trend Guide 2014, dit jaar verkrijgbaar in 2 delen

Voor inkopers, designer en marketeers in de woonbranche biedt het trendevent een fikse dosis inzicht en inspiratie. Trends in wonen worden uitgelicht, met het accent op handmade design. Irene vertelt ‘maker stories’ die zij afgelopen jaar opdeed in Zuid Afrika, Vietnam en Brazilie. Ook deelt zij haar kennis op het gebied van duurzaam design in de EU markt.

Praktisch:

  • 29 januari 2013, van 13.30 - 18 uur
  • Materia Inspiration Center, Amsterdam 

Meld je nu aan voor het event!
Ticket prijs is € 250
Hapjes, drankjes en een hand-out zijn inbegrepen in de prijs.

Prijs is per persoon, exclusief 21% BTW. 

Irene Vermeulen is Craftscurator. Voor importeurs en retailers in de woonbranche ontwikkelt zij merken en assortimenten. Zij organiseert events en publiceert jaarlijks een Trend Guide. www.craftscurator.com