Encore! Gratis naar Maison & Objet met Stylink

Stylink.Studio  dinsdag 19 juni 2018

De volgende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 7 t/m 11 september 2018. Als lezer van Stylink kun je de beurs opnieuw gratis bezoeken - de normale prijs van een ticket is € 60. 

Maison&Objet september 2018 

Gratis toegang voor lezers van Stylink
De gratis kaarten kun je rechtstreeks bestellen op de website van de beurs via deze link. Volg de instructies op de link 'You have an invite code. How do you use it.' Ergens in het bestelproces moet je een invitatiecode invoeren, deze is: XB9DZ8C

Als je vragen hebt hierover, of over de beurs zelf, neem dan contact op met de Nederlandse vertegenwoordiging van Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Maison&Objet: nieuwe indeling
Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties. Je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie. Inspelend op de veranderende markt is de indeling van M&O veranderd: de beurs is nu ingedeeld in twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).

Paris Design Week
Van 6 tot en met 15 september vindt ook de Paris Design Week plaats, een designevenement voor professionals én consumenten, georganiseerd door Maison&Objet. Met 350 exposanten op 180 locaties best een 'grand événement' - er worden dit jaar 100.000 bezoekers verwacht. Meer informatie: maison-objet.com/en/paris-design-week

Paris Museum Retail Tour
Werk je op het snijvlak van kunst, cultuur en commercie? Op 7 en 8 september kun je mee met de Paris Museum Retail Tour, een iniatief van Stylink en Cultuur en Retail. 

Speciaal voor interieurarchitecten en -designers
Exposanten die custom-made oplossingen bieden voor interieurarchitecten en -designers herken je aan het speciale Archi.Designer-label. In hal 8 vind je de speciale 'Designers' Studio' voor interieurarchitecten en -designers. Dit is een prima plek om even bij te komen, af te spreken met collega's en uiteraard voor zakelijke ontmoetingen. De Designers Studio is vrij te betreden voor interieurspecialisten; als je bij de aanvraag voor je ticket aangeeft dat je interieurspecialist bent, verschijnt automatisch het juiste logo op je badge.

archedesigner-maisonobjet

Meer weten?

  • Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op website van Maison&Objet.
  • Tip: de Maison&Objet app is heel bruikbaar om je bezoek voor te bereiden en afspraken in te plannen. Download 'm voor je iPhone of Android smartphone.
  • Voor vragen kun je ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.