Yo! Gratis naar Maison & Objet met Stylink

redactie  woensdag 06 december 2017

De volgende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 19 tot 23 januari 2018. Als lezer van Stylink kun je de beurs opnieuw gratis bezoeken - de normale prijs van een ticket is € 70. 

Maison-et-Objet-2018 januari 

Gratis toegang voor lezers van Stylink
De gratis kaarten kun je rechtstreeks bestellen op de website van de beurs via deze link. Volg de instructies op de link 'You have an invite code. How do you use it.' Ergens in het bestelproces moet je een invitatiecode invoeren, deze is: XEZLZTL

Als je vragen hebt hierover, of over de beurs zelf, neem dan contact op met de Nederlandse vertegenwoordiging van Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Speciaal voor interieurarchitecten en -designers

Ruim 3.000 merken uit de hele wereld tonen hun collecties in drie grote sectoren:

  • MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen)
  • OBJET (voorwerpen, vooral interessant voor detaillisten) 
  • INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten, aanbod voor interieurarchitecten en inkopers).

Trendforum: Show-Room
Naast de collecties is op de beurs ook een - altijd interessant - trendforum ingericht in Hal 7. Dat trendforum en de bijbehorende programma's zijn wat ons betreft een argument op zichzelf om M&O te bezoeken. Het centrale thema van deze editie: Show Room

archedesigner-maisonobjetExposanten die custom-made oplossingen bieden voor interieurarchitecten en -designers herken je aan het Special Archi.Designer- label. Er is ook een speciale ‘Designers’ Studio’ voor interieurarchitecten en -designers, in hal 8, vrij toegankelijk met het Archi.Designerlabel op je badge. Een prima plek om af te spreken voor zakelijke ontmoetingen. Als je bij badge-aanvraag aangeeft dat je interieurspecialist bent, verschijnt het logo automatisch op je badge.

Voortaan als eerste op de hoogte zijn? Volg ons op Twitter, Facebook of Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meer weten?

  • Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op website van Maison&Objet.
  • Tip: de Maison&Objet app is heel bruikbaar om je bezoek voor te bereiden en afspraken in te plannen. Download 'm voor je iPhone of Android smartphone.
  • Voor vragen kun je ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.