Gratis naar Maison & Objet met Stylink

redactie  zondag 23 juli 2017

De volgende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 8 tot 12 september 2017. Als lezer van Stylink kun je de beurs opnieuw gratis bezoeken - de normale prijs van een ticket is € 70. 

maison-objet-september-2017 

Alle tickets zijn inmiddels weg 

Voortaan als eerste op de hoogte zijn? Volg ons op Twitter, Facebook of Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ruim 3.000 merken uit de hele wereld tonen hun collecties in drie grote sectoren:

  • MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen)
  • OBJET (voorwerpen, vooral interessant voor detaillisten) 
  • INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten, aanbod voor interieurarchitecten en inkopers).

Trendforum
Naast de collecties is op de beurs ook een - altijd interessant - trendforum ingericht in Hal 7. Dat trendforum en de bijbehorende programma's zijn wat ons betreft een argument op zichzelf om M&O te bezoeken. Het centrale thema van deze editie: comfort zone, een natuurlijke opvolger van 'Silence', het thema van afgelopen januari.  

Speciaal voor interieurarchitecten en -designers

archedesigner-maisonobjetExposanten die custom-made oplossingen bieden voor interieurarchitecten en -designers herken je aan het Special Archi.Designer- label. Er is ook een speciale ‘Designers’ Studio’ voor interieurarchitecten en -designers, in hal 8, vrij toegankelijk met het Archi.Designerlabel op je badge. Een prima plek om af te spreken voor zakelijke ontmoetingen. Als je bij badge-aanvraag aangeeft dat je interieurspecialist bent, verschijnt het logo automatisch op je badge.

Voortaan als eerste op de hoogte zijn? Volg ons op Twitter, Facebook of Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meer weten?

  • Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op website van Maison&Objet.
  • Tip: de Maison&Objet app is heel bruikbaar om je bezoek voor te bereiden en afspraken in te plannen. Download 'm voor je iPhone of Android smartphone.
  • Voor vragen kun je ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.