GarderobeCheck = Opruimen 2.0

StijlConsult  woensdag 28 november 2012

Wat kan het toch heerlijk zijn om eens goed op te ruimen. De zolder, de keukenla of dat ene rommelkastje. Items die al een tijd waren vermist komen weer boven water en na zo’n opruimsessie liggen de meeste dingen weer op een logische en vindbare plek. Maar het allerfijnst vind ik toch wel het uitspitten van mijn kledingkast of, met andere woorden, een grondige garderobe check!

In de loop van het jaar komen er toch steeds weer nieuwe items bij en op een gegeven moment raak je het overzicht een beetje kwijt. Ik ben gezegend met een inloopkast, eigenlijk meer een inloopkamer. Nou ja, gezegend. Het kan soms ook een vloek zijn. Door de grote ruimte raak je het overzicht snel kwijt. Dus: tijd voor een grote opruimsessie!

Afgelopen week was het (weer) zover. Een paar uur vrijgemaakt om me lekker op te sluiten in “mijn” kamer!. Ik trek alles uit de kast, pas kleding aan en maak nieuwe combinaties. Er komen items naar voren waarvan ik allang vergeten was dat ik ze had! Een enkel stuk gaat in de “ruil of weggeefzak” maar door weer structuur aan te brengen zie ik weer zoveel nieuwe combinatiemogelijkheden. Heerlijk!

Dus voorlopig even geen nieuwe kleding kopen maar gewoon winkelen in mijn eigen kast!

GarderobeCheck = Opruimen 2.0