Evenementen, Fotografie, Interieurontwerp

Binti Home

Kleur, persoonlijkheid en sfeer. Gespecialiseerd in Interieurontwerp, evenmentstyling & Interieurfotografie.

Binti Home is een studio voor interieurontwerp, evenementstyling en interieurfotografie. Drie jaar geleden is deze studio opgericht door interieurontwerpster Souraya Hassan. 'Mijn passie voor kleur, fotografie en interieur wil ik graag delen met anderen'. Daarom staan kleur, sfeer en persoonlijkheid ook altijd centraal in mijn projecten. Kleur is de basis voor de inrichting van een interieur, project of evenement. Het verteld wie je bent, wat je mooi vind en waar je voor staat. 

Interieurontwerp & styling
Een interieurontwerp bestaat uit een inspiratiemagazine voor met hierin moodboards, kleur,-en materiaalplan, plattegronden, visualisaties en sfeervoorstellen. Daarnaast lever ik ook een complete inrichting voor de woning. Stap voor stap maak ik op deze manier van een huis een thuis. Daarnaast geef ik kleuradviezen waarbij je een duidelijk beeld krijgt wat er mogelijk is met de ruimte. Door kleur toe te voegen op bijvoorbeeld de wanden en in woonaccessoires ontstaat er een compleet andere sfeer in de ruimte.

Evenementstyling
Al een aantal jaar helpt Binti Home mee met de evenementstyling voor diverse beurzen zoals Margriet Winter Fair, Libelle Zomerweek, Jonge Gezinnenbeurs. Sinds vorig jaar ben ik samen met een collegastylist verantwoordelijk voor het ontwerp, styling in uitvoering van de Tinadag.

Interieurfotografie
Regelmatig fotografeer ik huizen voor binnenkijkers. Deze komen o.a. in de Flair, 101 woonideeën, VT Wonen, Wonen Landelijke stijl en Jansen. Ik ben altijd op zoek naar inspirerende huizen om het persoonlijk woonverhaal in beeld vast te leggen. 

Inspiratieblog
Op mijn inspiratieblog Binti Home Blog plaats ik alleen maar eigen fotografie opgedeeld in verschillende categoriën zoals Colours I see, Shops I Like, Interiors I Love, Projects I Made, Life I Live en Style I Create. Via mijn blog krijg je een kijkje in mijn leven als stylist en fotografe. Je kan mijn blog volgen via Bloglovin.

Met inspirerende groet,
Souraya Hassan
 

Mail:
Telefoon:
Vestigingsplaats: Alphen Aan Den Rijn
Regio's: Midden, Zuid
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: tot 5 jaar