Fotografie, Interieurstyling, Verkoopstyling

Beau Belle | HuisMakeOver

Kijkers worden kopers

 HuisMakeOver Brabant/Limburg

Door zorgvuldig met klanten mee te denken ontstaan doeltreffende zakelijke oplossingen of prachtige woonplannen.

De combinatie van kennis, flexibiliteit, snelheid en prijsbeleid, maakt HuisMakeOver tot een servicegerichte, betrouwbare en creatieve partner. De kracht van HuisMakeOver schuilt onder andere in het centraal begeleiden en aansturen van diensten. Veel mogelijk maken. Een breed dienstenpakket ondersteunen.

Met een eigen stofferingslijn van laminaat tot volledige ecologische lijn kunnen wij perfect uw (model)woning inrichten met een oog voor detail en zo een uniek eindresultaat neer te zetten en perfect past bij u. Een goed advies en duidelijkheid vormen het begin van iedere nieuwe samenwerking. Positief resultaat is waar wij voor werken

Als regiodirecteur van HuisMakeOverBrabant/Limburg neem ik , Ingrid Meulenbelt het werkgebied van deze regio voor mijn rekening. Dit strekt zich verder echter uit dan de naam suggereert. Naast Brabant en Limburg behoren ook de Drechtsteden en regio Rotterdam.

Als ervaren ondernemer op het gebied van vastgoedpresentatie, vastgoedmarketing en vastgoedstylingadvies met een passie voor vastgoed en ondernemen help ik u graag verder. Mijn ervaring sterkt zich uit van woningfotografie tot totale MakeOvers zoals ik die voor het RTL programma TV Makelaar Mission Impossible voor het seizoen 2015 heb mogen uitvoeren.

Mijn specialisatie ligt op het gebied van vastgoedstyling maar ook voor interieuradvies kunt u bij mij terecht.

Mocht u meer informatie over de mogelijkheden willen of een afspraak willen plannen dan kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer: 06-285307702 of 088-6253 653 of u kunt mijn website www.vastgoedstylingadvies.nl bezoeken. 

Mail:
Telefoon: 0628537702
Vestigingsplaats: Breda
Regio's: Zuid, West
Klanten: Particulier, Zakelijk
Vastgoedsector en makelaardij
Werkervaring: 5-10 jaar
HuisMakeOver