Imago, Kledingadvies, Personal shopper

Avec Blanc

Avec Blanc is gespecialiseerd in o.a. Personal Shopping, imago en stijladvies en Garderobestyling. Onze medewerkers zijn opgeleid om kleur te combineren met uw persoonlijke voorkeuren voor zowel man als vrouw als jong tot oud.

Avec Blanc is een gespecialiseerd bureau op het gebied van styling & personal shopping. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring op het gebied van fashion styling en make-overs. Ook op het gebied van modeshows en workshops.

Eigenaresse is Mellanie Hoogstrate. Mellanie: "ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Als klein meisje was ik al gepassioneerd door mode en modeshows. Nog blijer werd ik toen ik zelf de catwalk op mocht. Op mijn 15e ben ik begonnen met mijn vakantiebaantje bij een kleding winkel in Goes (Papago mode). Het was een droom die uitkwam om mensen van iedere leeftijd te mogen adviseren en ze blij te maken met een totale nieuwe look of dat ene perfecte item voor een speciale gelegenheid. Na een aantal maanden hield ik me buiten advisering, styling en verkoop bezig met etaleren , inkoop en winkelstyling. Na diverse werkervaringen opgedaan te hebben (ook in in het bedrijfsleven), heb ik mijn eigen stylingbureau opgericht en werk ik als personal shopper.

Mail:
Telefoon: 023 - 743 0166
Vestigingsplaats: Heemstede
Regio's: West, Midden
Klanten: Particulier, Zakelijk
zowel zakelijk als particulier van 20 tot 92 jaar
Werkervaring: tot 5 jaar